Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Politiloggen torsdag 4. juni

Trafikkaos i Åkersvika
En utenlandsk buss fikk fredag ettermiddag motorstopp på E6 ved Åkersvika i Hamar. Det skapte store trafikkproblemer, ifølge politiet. Klokken 16. 30 ble bussen berget, og vegen åpen for fri ferdsel.

Skadeverk
Natt til fredag ble det begått skadeverk på en bil på Kirkenær. Den sto parkert utenfor Grue alders- og sykehjem da noen knuste ei rute på bilen. Ødeleggelsene er anmeldt til politiet.

Rådyr påkjørt
Tidlig fredag morgen ble et rådyr påkjørt på fylkesveg 537 i Sørskogbygda i Elverum. Ingen personer kom fysisk til skade, men det oppsto noen materielle skader. Rådyret døde på stedet, opplyser politiet.

Leteaksjon
Natt til fredag ble det iverksatt en større leteaksjon etter en savnet kvinne i Elverum. Fredag morgen ble hun funnet igjen.

Ukjente hester
En beboer på Arneberg i Åsnes fikk natt til fredag besøk av to ukjente hester. Begge er mørkebrune og var utstyrt med grimer da de ankom. Hestene beskrives videre som en stor og en liten. Savner du hestene dine, anmodes du om å ta kontakt med politiet.

Rådyr påkjørt
Natt til fredag ble et rådyr påkjørt på fylkesveg 264 ved Gardvik i Nord-Odal. Ingen personer kom til skade i sammenstøtet, men rådyret døde som følge av smellen.

LES OGSÅ: Politiloggen torsdag 4. juni