Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Politiloggen søndag 31. mai, Politiloggen lørdag 30. mai

Sykkeltyv tatt
Mandag ettermiddag ble en sykkel stjålet fra en stasjon på Hamar. Politiet pågrep gjerningsmannen, og sykkelen ble tatt inn på Hamar politistasjon. Sykkelen er en Cannondale. Politiet ber eieren melde seg.

Laserkontroll
Politiet utført mandag ettermiddag en laserkontroll på rv. 3 ved Rena. Politiet melder om ingen reaksjoner.

Innbrudd
Politiet på Kongsvinger meldte mandag ettermiddag om innbrudd i en bedrift i Lerkevegen. Fra stedet har det blitt stjålet penger fra en kasse.

Elgpåkjørsel
Mandag morgen ble en elg påkjørt på riksveg 2 ved avkjøringa til Matrand i Eidskog. Fallviltgruppa i kommunen er varslet om det som har skjedd. Ifølge politiet er det ikke meldt om personskader etter ulykken. Bilen var ikke kjørbar som følge av sammenstøtet og måtte hentes av bilberger.

Bilbrann
Natt til mandag brøt det ut brann i en parkert bil ved CC Mart'n i Hamar. Brannen ble raskt slukket, uten at noen kom fysisk til skade. Politiet har opprettet sak for å etterforske brannen nærmere. Årsaken til at det begynte å brenne er ikke kjent.

Savnet kvinne
Politiet har satt i gang en leteaksjon i Julussdalen, etter at en 89 år gammel kvinne ble meldt savnet i området rundt Bjørbekksetra søndag kveld. Les mer om leteaksjonen her.

LES OGSÅ: Politiloggen søndag 31. mai, Politiloggen lørdag 30. mai