Gå til sidens hovedinnhold

Politiloggen onsdag 27. juni

Artikkelen er over 9 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra Hedmark politidistrikt her.

Saken oppdateres ved hendelser

Les også: Politiloggen tirsdag 26. juni

På ferie, stjal sykler
To gutter på 17 år på feriebesøk på Magnor ble sett i det de stjal en sykkel på Magnor Torg. De var da også i besittelse av sykkel nr. 2 som de hadde stjålet. I tillegg hadde en av guttene et bankkort på seg som han ikke kunne gjøre rede for. Anmeldes for forholdene.

Innbrudd
Det er meldt om innbrudd i fire hytter i Bjønnåsen i Ringsaker. Det er usikkert hva som er stjålet og når innbruddene har skjedd.

Tok bilen
En dame i 20-årene fra Hamar–området er anmeldt for å kjøre bil uten å inneha førerkort. Det var også falske skilter på bilen. Bilen tatt i beslag da mistenkte er tatt flere ganger for samme forhold i 2012.

Stjal strømaggregat
Fra en låst kasse utenfor en hytte på Galterud er det stjålet et strømaggregat. Det er av merket KIPOR IG 1000. Tyveriet har skjedd iløpet av de fire siste dagene.

Hærverk
En anleggsmaskin som stod i Vangsvegen i Hamar ble iløpet av natten ramponert og tagget.

Svært rolig
På morgenkvisten kunne operasjonsleder Trond Ola Berg ved Hedmark politidistrikt melde at det hadde vært en svært rolig natt i Hedmark.

Elg påkjørt
Natt til søndag ble en elg påkjørt på riksveg 3 i Romedal. Elgen stakk ifølge politiet til skogs, etter kollisjonen som skjedde ved halv tretida om natta. Fallviltgruppa i Stange ble varslet om sammenstøtet for å kunne starte søk etter den antatt skadde elgen, opplyser politiet.

Kommentarer til denne saken