Politiloggen søndag 6. mai

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra Hedmark politidistrikt her.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Saken oppdateres ved hendelser.

Les også: Politiloggen lørdag 5. april

Bil stjålet
Selv om bilen stod parkert på et område som var stengt av med kjetting og lås, klarte tyver å stjele bilen. Bilen er en grå Nissan Patrol. Registreringsnummeret er AJ 34951.

Hadde ikke førerkort
En mann som kjørte moped langs fylkesvei 175 på Hernesmoen i Disenå hadde ikke gyldig førerkort. Han måtte sette fra seg mopeden og ta i mot en anmeldelse.

Låvetaket forsvant
Et låvetak på en gård i Bruvoll sa takk for seg under kraftig kastevind. Ingen personer ble skadet.

Promillekjøring
En 19 år gammel mann fra Ringsaker ble observert med en noe spesiell kjørestil. Publikum varslet politiet. Da han ble stoppet blåste han rødt i alkometeret. Førerkortet ble beslaglagt og han kan vente seg en anmeldelse.

Roet ned fest
En fest i Stensengdalen i Ringsaker ble litt for støyende for naboer. Politiet kom, og fikk roet ned festen til levelig nivå.

Knuste speil og ruter
En person slo seg vrang i en bolig utenfor Kongsvinger. Vedkommende knuste et speil og et par ruter. Deretter ble personen fjernet fra huset. Men det blir en anmeldelse.

Oppgjør i Brumunddal
To personer havnet i slåsskamp i Brumunddal sentrum. Men ingen av dem ble skadet. Da politiet kom til stedet hadde de roet seg ned. Politiet ba dem å fjerne seg fra sentrum.

Stjal veske
En kvinnelig utelivsgjest på Hamar ble frastjålet sin veske. Den inneholdt både mobiltelefon og lommebok.

Slåss
To personer gjorde opp på tørre never i Hamar sentrum. Likevel ble ingen skadet. Det er usikkert om det blir en anmeldelse.

Slo til vakt
En gjest på et utested på Hamar oppførte seg ikke eksemplarisk. Han slo til en dørvakt i ansiktet. Slaget var ikke hardt nok til å lage skade. Det er uvisst om det blir en anmeldelse etter slaget.
 

Satt i arresten
En full mann i slutten av tenårene ble satt inn arresten etter at han laget bråk på et utested i Elverum og så nektet å fjerme seg. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Mot kjøreretningen
En mann i begynnelsen av 20-åra bestemte seg for å kjøre i mot kjøreretningen i en rundkjøring på Flisa. Deretter slo han til med en farlig forbikjøring. Dette ble sett av politiet. Mannen blir anmeldt.

Ingen ble tatt
I Rena rett over midnatt utførte politiet promillekontroll. Og gledelig nok: Av de 25 kontrollerte hadde ingen promille.

Artikkeltags