Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Politiloggen onsdag 4. februar

Helikoptertrafikk
Politiet har fått mange henvendelser om helikoptertrafikk på Sjusjøen. Forsvaret bekrefter at det pågår en øvelse i området.

Påkjørt elg V
Mellom Koppang og Atna skal en elg være påkjørt av toget. Politiet har fått melding om påkjørselen av NSB.

Påkjørt elg IV
På riksveg 3, sør for Hanestad i Stor-Elvdal er en elg påkjørt. Det ble ingen personskade, men noe materielle skader, blant annet knust frontrute. Fallviltgruppa er varslet.

Påkjørt elg III
På riksveg 2 ved Jømna, Elverum er en elg påkjørt. Her har det tilsynelatende gått bra uten personskader og uten materielle skader. Fallviltgruppa er varslet for å sjekke elgen.

Påkjørt elg II
En elg er påkjørt mellom Lutnes og Langfloen. Ingen personskade, men noen materielle skader. Fallviltgruppa er varslet.

Påkjørt elg I
En elg er påkjørt på Nes i Ringsaker klokka 18.30. Det er ingen personskade, men materielle skader ble det, blant annet en knust frontrute. Fallviltgruppa er varslet.

Overholdt ikke vikeplikten
To biler kolliderte i krysset fylkesveg 222/Claus Bendekesveg i Stange klokken 17.10. Bilføreren som kom fra Claus Bendekesveg overholdt ikke vikeplikten og kolliderte med bilen på fylkesvegen. Det ble ingen personskader, men bilføreren som ikke overholdt vikeplikten er fratatt sitt førerkort.

Stjålet bil
En Mitsubishi L 400 med registringsnummer UR 57017 er stjålet far Fuluvegen i Kongsvinger mellom tirsdag og i dag. Forholdet anmeldes.

Stille natt
Natt til torsdag har forløpt uten at politiet har meldt om en eneste hendelse. Østlendingen følger med og oppdaterer deg etter hvert som fylket våkner til liv.

LES OGSÅ: Politiloggen onsdag 4. februar