Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ: Politiloggen torsdag 24. april

Seks førerkortbeslag på to dager
Utrykningspolitiet har gjennomført fartskontroller på riksveg 3 mellom Tynset og Rena torsdag og fredag. Det endte med at fem sjåfører ble fratatt førerkortet og anmeldt som følge av at de hadde tråkket for hardt på gasspedalen. Raskeste sjåfør ble målt til 130 km/t i 80-sonen. Ytterligere 29 sjåfører ble ilagt bøter som følge av det samme, men fordi hastigheten ikke var så høy at det kvalifiserte til førerkortbeslag for disse, fikk de bøtelagte lov til å kjøre videre etter en formaning om å fortsette ferden innenfor lovens begrensinger når det kommer til hastighet. En sjåfør fikk også forelegg for å ha kjørt for nært opp til forankjørende. Fredag gjennomførte UP også kontroll på riksveg 25 mellom Elverum og Hamar. Det endte med fire forelegg for høy hastighet, samt at ytterligere en sjåfør ble fratatt førerkortet og anmeldt etter å ha blitt målt til 86 km/t i 60-sonen. I løpet av kontrollen ble det også skrevet ut ett gebyr for manglende bruk av bilbelte og en mangellapp med krav om utbedring av diverse tekniske mangler ved ett kjøretøy.

Mistet hjulet på E6
Fredag ettermiddag mistet en bil med tilhenger ett hjul på E6 i nordgående løp ved Brumunddal. Hjulet kom etter hvert på plass igjen og ferden kunne fortsette. Politiet oppfordrer folk til å kjøre forsiktig.

Rygget gjennom hekken
En kvinne i 70-åra kom fredag ettermiddag lettere til skade, etter at hun rygget gjennom en hekk og inn i en campingvogn på naboeiendommen. Ulykken skjedde ifølge politiet på Kongsvinger. Kvinnen ble sendt til sjukehuset i byen for nærmere undersøkelser i etterkant av hendelsen.

Røykutvikling var eksos
Brannvesenet rykket fredag ettermiddag ut på melding om røykutvikling i Glitregata i Elverum. Det viste seg etter hvert å være en bil som sto og gikk på tomgang. Kun eksos fra bilen, slår 110-sentralen fast.

Tyveri av moped
En moped er stjålet fra et låst lager i Moelv. Kjennemerker på mopeden er FY 7732.

Beslaglagt førerkort
På Rv. 3 ved Grundsetmoen fikk en bilfører førerkortet sitt beslaglagt etter at UP målte han i 86 kilometer i timen, i en 60-sone.

Rolig natt
Politiet melder om at det har vært en rolig natt i Hedmark.