Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Politiloggen søndag 11. august

Leteaksjon
En jente (13) ble mandag meldt savnet i Rena leir. Hun deltok på en treningsleir da hun ble meldt savnet etter en joggetur. En times tid senere ble hun funnet i god behold.

Oversvømt kjeller
Mandag ettermiddag rykket brannvesenet i Elverum ut for å bistå en huseier. Det kraftige regnværet samme ettermiddag hadde oversvømt kjelleren i huset og brannvesenet bisto med å pumpe vannet ut igjen.

Promillekjøring
En mann i 20-årene ble i natt pågrepet i Brumunddal, mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Blodprøve ble sikret.

Bråk
Det ble i natt meldt om bråk/krangel på et utested i Hamar. Partene ble skilt og sendt i hver sin retning, med pålegg om å holde seg unna sentrum resten av natta.

Bil av veien
En bil kjørte like over midnatt av veien i Vestre Solørveg ved Brandval. Den havnet i en strømstolpe. Ingen personer ble skadet. Bilfører meldte ikke fra om uhellet.

Mann angrepet
Klokken 00.41 i natt fikk politiet melding om at en mann haddde blitt angrepet og truet til å gi fra seg sekken sin rett nedenfor krysset Gartnervegen/Nyborgvegen i Ottestad. Mannen ble ikke truet med våpen, og fikk ingen fysiske skader. Gjerningsmannen beskrives som en ung mann, ca 180 – 185 cm, iført mørk hettejakke/genser.

LES OGSÅ: Politiloggen søndag 11. august