Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Politiloggen søndag 2. juni

Boliginnbrudd
En bolig på Tangen i Stange har hatt ubudne gjester, melder politiet mandag ettermiddag. Fra stedet har det blitt stjålet smykker. Innbruddet har ifølge politiet skjedd i løpet av mandag. Tidligere mandag mottok politiet melding om et innbrudd på Espa. Det var mandag ettermiddag uklart om disse to har en sammenheng med hverandre, eller om det er snakk om to frittstående saker.

Fort fort forbi skolen
Politiet i Hamar gjennomførte mandag trafikkontroll ved Solvin skole. Det endte med at fem bilførere fikk forelegg for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet ble målt til 61 km/t i 40-sonen.

Mistet lappen
En bilfører ble mandag ettermiddag fotgjenger, etter å ha blitt tatt i å kjøre for fort på fylkesveg 505 ved Hagen i Elverum. Politiet opplyser at vedkommende ble målt til 91 km/t i 60-sonen. Det ble også skrevet ut fire forenklede forelegg på grunn av fart i løpet av kontrollen, mens en person fikk gebyr for manglende bruk av bilbelte, opplyser politiet.

Ihjelkjørt hund
Politiet i Trysil fikk mandag ettermiddag melding om en ihjelkjørt hund på Vestsivegen. Det var bilføreren selv som tok kontakt med politiet, etter at vedkommende kjørte på dyret. Politiet hadde mandag ettermiddag ikke kommet i kontakt med hundens eier.

Skadeverk og tyveri
Politiet i Ringsaker mottok mandag melding om tyveri fra og skadeverk på en gravemaskin i Mausetvegen.

Biltyveri
Mandag formiddag mottok politiet i Kongsvinger melding om at en grønn KIA Sportage var stjålet. Bilen har registreringsnummer DK26676 og har etter alt å dømme blitt stjålet i løpet av siste natt.

Innbrudd
Et hus på Espa har hatt ubudne gjester. Politiet mottok melding om innbruddet mandag formiddag. Innbruddet har etter alt å dømme skjedd i løpet av formiddagen.

Bilbrann
Like over klokken 09 mandag morgen mottok politiet en melding om bilbrann på en adresse nord for Sæter. Ingen personer kom til skade og brannårsak er ukjent.

Tre over vegen
Mandag morgen falt et tre over vegen og hindret trafikken på Rv. 2 ved Sigernessjøen utenfor Kongsvinger.

To skadet i ulykke
To personer ble kjørt til Tynset sykehus for sjekk etter en utforkjøring på Rv. 3 ved Kvikne. Bilen var på veg nordover da den kjørte av vegen.
LES HELE SAKEN: To til sykehus etter utforkjøring på rv. 3

LES OGSÅ: Politiloggen søndag 2. juni