Saken oppdateres ved hendelser.

LES OGSÅ: Politiloggen lørdag 10. august

Punktert bil på E6
En bil punkterte søndag kveld på E6 ved Espa. Punkteringen skjedde i nordenden av anleggsområdet i nordgående retning. Politiet melder om trafikale problemer men at bergingsbil er på veg. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 17.54.

Sauer på E6
Også søndag formiddag ble det observert sauer i veibanen på E6 ved Espa. Politiet oppfordret også lørdag bilister til å kjøre forsiktig da det var sauer på samme område.

Hunder i veien
To Golden Retrievere ble søndag formiddag sett i veien på riksveg 2 ved Grøset i Grue. Politiet fikk tidliger epå dagen opplysninger om at fire hunder vare løse i det samme området, og etterlyser eierne.

Naken mann i Storgata
En naken mann ble påtruffet av politiet i Storgata i Elverum natt til søndag. Mannen ble kraftig irettesatt og fikk raskt på seg klærne. Ifølge politiet kan mannen forvente konsekvenser av handlingen.

Støy og bråk
I løpet av natten har det vært en del klager på bråk og støy fra privatfester i Hamar. Politiet har vært på stedet og dempet støynivået.

Bråk på utesteder
I Elverum har det vært en del bråk ved byen utesteder i løpet av natta. Politiet har roet gemyttene, og enkelte har fått pålegg om å holde seg unna sentrum for resten av natta.

Katt påkjørt
En grå stor hannkatt med en hvit flekk på brystet ble i natt påkjørt i Stavsjøvegen, retning Gaupen i Ringsaker. Katten døde etter påkjørselen. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 04.40.

Tatt med tyvgods
En kvinne som var ute og gikk i natt er tatt for diverse tyverier i en privatbolig i Løten. Kvinnen anmeldes for forholdet.