Gå til sidens hovedinnhold

Her flyktet trolig Esso-ranerne

Artikkelen er over 5 år gammel

Politiets siste sikre observasjon av Esso-ranerne er i St. Olavs gate i Elverum. Dette bare noen hundre meter fra ransstedet.

Onsdag morgen hadde politiet fortsatt ikke klart å ta de to ranerne, som tirsdag kveld ranet til seg et hittil ukjent pengebeløp fra Esso Bankhjørnet.

Like over klokken 22.00 stormet to ranere, en mann og en kvinne, inn på stasjonen og truet den kvinnelige ansatte som sto bak disken.

Ranerne skal ha fått med seg sedler fra kassa, opplyser politiet.

BAKGRUNN: En mann og en kvinne ranet Esso Bankhjørnet

Sist sett i St. Olavs gate

Ifølge krimsjef i Elverum, Roger Næss, mener politiet at ranerne stakk fra stedet til fots.

– I alle fall tyder alt på at første del av flukten skjedde til fots. Hva de har gjort etter vår siste observasjon er foreløpig uvisst, sier Næss.

Han bekrefter overfor Østlendingen at den siste kjente observasjonen av de to er i det de forlater stasjonområdet i Storgata, men politiet har fulgt et spor, som gjør at de tror ranerne forsvant rundt Triangelgården og opp Gamle Trysilveg og mot St. Olav gate.

Hvor da har tatt vegen videre er foreløpig ukjent, for etter sporingen opp mot St. Olav gate stopper politiets spor etter ranerne.

SE VIDEO:

Krimsjef Roger Næss sier politiet har god tro på å oppklare ranet av Esso Bankhjørnet i Elverum.

 

Beskrivelse av ranerne

Det faktum at ranerne ikke var maskerte under ranet gjør at politiet natt til onsdag opplyste til vår avis at de hadde god tro på oppklaring av saken.

Næss beskriver ranerne slik.

Den ene raneren var ifølge politiet iført mørk treningsjakke og bukse, med mulige detaljer på siden. I tillegg hadde vedkommende en grå hettegenser under jakken.

Den andre raneren hadde på seg en mørk tykk jakke med hette og mørke bukser under ranet.

– Foreløpig vet vi ikke noe om høyde eller alder på de to, men vi har nå såpass gode signalement av de to gjerningspersonene at det skal gå an å identifisere dem, sier krimsjef Næss til Østlendingen etter at politiet natt til onsdag hadde gått igjennom overvåkningsbildene.

SE BILDESERIE:

Bildeserie

Stort politioppbud etter ran av Esso-stasjon

 

Kommentarer til denne saken