Karine Skaret (27) blir rådgiver i sitt fjerde departement på ett år

NY UTFORDRING: Karine Skaret fra Elverum er klar for nok en ny utfordring, nå som politisk rådgiver i Samferdselsdepartementet.

NY UTFORDRING: Karine Skaret fra Elverum er klar for nok en ny utfordring, nå som politisk rådgiver i Samferdselsdepartementet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Karine Skaret (Frp) fra Elverum fortsetter som politisk rådgiver for statsråd Jon Georg Dale (Frp), som fredag gikk fra å være landbruks- og matminister til å bli samferdselsminister. Dermed er Skaret klar for sitt fjerde departement på under ett år.

DEL

Endringer blant statsrådene fører også til endringer blant statssekretærene og i rådgiverkorpset. For Karine Skarets del betyr det at hun fredag sluttet som politisk rådgiver for landbruks- og matminister Jon Georg Dale og ble engasjert på nytt som politisk rådgiver for samferdselsminister Jon Georg Dale.

Skaret er dermed politisk rådgiver i det fjerde departementet på ett år.

Skaret er utdannet psykolog, og hun rakk så vidt å praktisere i faget sitt før Siv Jensen i oktober i fjor ringte og lurte på om hun ville bli politisk rådgiver for familie og likestillingsminister Solveig Horne. Hun var politisk rådgiver hos Horne til hun hoppet over til eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen i januar 2018. Etter et snaut halvår der ble hun spurt om å gå over til enda en ny statsråd, denne gangen til Jon Georg Dale i landbruksdepartementet.

Nå er Dale ny samferdselsminister, og Skaret er engasjert som politisk rådgiver i Samferdselsdepartementet.

Artikkeltags