Viser fram snarvegen, og vil ha med seg flere

ÅRSMØTESELFIE: Foran fra venstre: Chris Klemmetvold, Ingvild Haugbråten, Diane Scholten, Edward Scholten, Trond Asle Daltveit og Øistein Wien. Bak fra venstre: Gotmar Rustad, Pål Sagen, Kari Sund, Geir Furuseth og Terje Hoffstad.

ÅRSMØTESELFIE: Foran fra venstre: Chris Klemmetvold, Ingvild Haugbråten, Diane Scholten, Edward Scholten, Trond Asle Daltveit og Øistein Wien. Bak fra venstre: Gotmar Rustad, Pål Sagen, Kari Sund, Geir Furuseth og Terje Hoffstad. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Foreningen Rv3 – Den grønne snarvei jobber videre for å få flere til å velge Østerdalen og riksveg 3.

DEL

Foreningen ble stiftet i fjor, og skal vise fram hvilke spennende opplevelser og hvor trivelig overnatting det er mulig å finne langs riksveg 3. Hensikten er å få flere bilister til å velge denne strekningen, slik at det igjen drypper mer på det lokale reiselivet.

Mandag hadde foreningen sitt første årsmøte. Det foregikk på Stor-Elvdal hotell på Koppang, og 11 personer møtte opp.

«Siden stiftelsen 30. august 2016 har 30 bedrifter meldt seg inn, og det var med stor entusiasme vi kunne presentere det første kartet på Reiselivsmessen i Oslo i januar. Med svært gode tilbakemeldinger fra turoperatører og private ser vi fram til reiselivssesongen 2017», oppsummeres det i en pressemelding i etterkant av årsmøtet.

Her poengteres det at foreningens viktigste formål er å synliggjøre at den grønne snarvegen gjennom Østerdalen er 45 minutter raskere, og 42 kilometer kortere, enn Gudbrandsdalen. Og ikke minst, som det heter i pressemeldingen: «Den er full av flotte attraksjoner og unike besøksmål».

Foreningen Rv3 – Den grønne snarvei ønske seg flere medlemmer, og kan kontaktes via Facebook eller nettsiden rv3.no.

LES OGSÅ:

Artikkeltags