Hedmarks beste hotellfrokost finner du i Elverum

HEDMARKS BESTE: Her får du Hedmarks beste hotellfrokost. For sjette år på rad.

HEDMARKS BESTE: Her får du Hedmarks beste hotellfrokost. For sjette år på rad. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nok en gang er det Scandic Elgstua som blir kåret til Hedmarks beste hotellfrokost i konkurransen «Twinings Best Breakfast».

DEL

Det er sjette året på rad at Scandic Elgstua får prisen for Hedmarks beste hotellfrokost.

– Dette er noe av det nærmeste vi kommer et norgesmesterskap i hotellbransjen. Det at vi i lille Elverum klarer å posisjonere oss på denne måten er vi kjempestolte over, sier hotelldirektør Nina Bogerud Caspari til Østlendingen.

Årets jury har ifølge Scandic Elgstua vektlagt både smak, presentasjon, service, tilstedeværelse, egen produksjon og den gode frokostopplevelsen når årets fylkesvinnere skulle kåres.

– Dette er en bekreftelse på at vi gjør mye riktig. Det er avgjørende i en tøff konkurranse. En slik utmerkelse er også med på å heve stoltheten rundt jobben den enkelte medarbeider hos oss gjør. Det er ikke bare frokosten som skal lages. Nattevaktene dekker bordet, frokostkokkene lager mat og servitørene går rundt og snakker med gjestene våre. Det er med på å lage den totalopplevelsen vi er så opptatt av å få til for våre kunder, sier Caspari.

Hun forteller at enkelte legger turen innom – ikke for å overnatte, men utelukkende for å spise frokost.

– Både folk på gjennomreise og det lokale næringslivet bruker oss som frokostleverandør. Mange i det lokale næringslivet legger frokostmøtene sine til oss. Kombinasjonen mat og møte gir en god start på dagen, sier hotellsjefen til Østlendingen.

Scandic Elgstua er ikke det eneste Scandic-hotellet som markerer seg i konkurransen.

I Oppland er det Scandic Valdres på Fagernes som stakk av med fylkesprisen på den andre siden av Mjøsa. På landsbasis er det fem hoteller som er kåret til fylkesvinnere i konkurransen.

Det er kjeden godt fornøyd med.

– Våre medarbeidere står på sent og tidlig for å videreutvikle og forbedre frokosttilbudet. Jeg er veldig stolt over at arbeidet bærer frukter og at vi nok en gang er best på frokost i fem fylker, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, til bransjenettstedet horecanytt.no.

FAKTA OM KONKURRANSEN

  • Twinings Best Breakfast regnes som det uoffisielle NM i hotellfrokost.
  • Kåringen arrangeres av Haugen-Gruppen som er en importør av merkevarer i Skandinavia innen dagligvare, storkjøkken og vin.
  • Konkurransen gjennomføres ved at Hagen-Gruppens konsulenter, som består av kokker og sommelierer, samt en uavhengig jury, vurderer mer enn 400 hoteller rundt om i landet.
  • Kåringen av Norges beste hotellfrokost kunngjøres i høst.
  • Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut ifra er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.
  • Twinings Best Breakfast arrangeres for 15. året på rad.

Artikkeltags