Gå til sidens hovedinnhold

– Reiselivsplanen til Tynset er utgått på dato

Artikkelen er over 2 år gammel

– Jeg håper mange møter opp med gode ideer og viser vilje til å være med å utvikle opplevelsesnæringen i Tynset videre.

Det sier ordfører Merete Myhre Moen. Torsdag kveld inviterer Tynset kommune til åpent møte om ny reiselivsplan i kommunestyresalen i rådhuset.

Vil ha bred involvering

Kommunen har engasjert Børre Berglund i firmaet 2469 til å kjøre prosessen med ny reiselivsplan. I den forbindelse er det oppstart i arbeidet med å utvikle en strategi for opplevelsesnæringen og reiselivet.

– Den reiselivsplanen vi har nå er absolutt utgått på dato. Mye har skjedd siden den gang og reiseliv er en svært viktig del av næringslivet. Da er det viktig å ha noen mål for hva vi i fellesskap ønsker. Derfor vil vi prøve å involvere bredt alle som driver innen bransjen og ønsker å gjøre det. Det er nå folk kan være med å påvirke og mene noe om hvilke mål Tynset bør ha for reiselivsstrategien og hvordan vi kan nå dit, sier Myhre Moen.

Utall gode opplevelser

Hun legger til at det på møtet vil bli åpnet for dialog med tilhørerne.

– Da den forrige næringsplanen ble vedtatt konkluderte kommunestyret med at vi skulle kjøre en egen plan på reiseliv. Vi har bestemt oss for at Børre Berglund skal kjøre prosessen, fordi vi tror det er lurt at utenforstående ser på oss med litt andre øyne og kan hjelpe oss med konstruktive innspill på hva vi kan gjøre, fortsetter Myhre Moen.

Hun synes Tynset har mye bra å bygge videre på innen reiselivet, men tror det er et enda større potensial.

– Det er et utall gode opplevelser som veldig mange flere kan tilegne seg i vår region, hvis vi legger til rette for det, mener Myhre Moen.

Kommentarer til denne saken