«Mens vi venter på Mannen» er tittelen på revyen som har premiere 4. juledag på Skogtun i Sømådalen. Mannen det henvises til er altså fjellet i Romsdalen der NVE i høst forsøkte å utløse skred av rasfarlige deler, kalt Veslemannen, noe NRK fulgte tett.

Dette er utgangspunktet for den tradisjonelle julerevyen som spenner vidt fra små lokale saker til internasjonal politikk og verdenssituasjonen.

Forestillingen er en miks av sketsjer og sanger om regjeringsforhandlinger, OL-uttak, doping, sammenslåing av fylker og kommuner. Forvaltning av ulvestammen er også et meget aktuelt tema som presenteres på en original måte. Kanskje blir det noen innslag fra internasjonal politikk også.

Som vanlig er det også lokale spark i revyen. Utradisjonelle tiltak mot befolkningsnedgang i Engerdal, en noe uvanlig elgjakt-sketsj med en kommunal næringsutvikler i en framtredende rolle, lokale skiløpere med store ambisjoner, avrevne kroppsdeler.

Selvsagt får vi også høre nytt fra Mannen og kanskje møte gutta på tur og andre godbiter. Blant annet ryktes det at en nybleven pensjonist kommer innom ...

Theaterselskabet har jobbet med revyen siden tidlig på høsten. Ungdommene står sjøl for tekster, kostymer, kulisser og musikk, og er nå klar for premiere i Skogtun Sømådalen 28. desember. Andre og siste forestilling er i Tufsingdal Samfunnshus lørdag 6. januar.