Premiereklar ELVIS-russ

PREMIEREKLARE: Kari Helene Eng-Øvermo (fra høyre) og Helena Klevgård Dietrichs spiller de gamle damene som mimrer tilbake til årene på ELVIS. Regissør Ine Jesnes Bakken ser til at alt blir bra.

PREMIEREKLARE: Kari Helene Eng-Øvermo (fra høyre) og Helena Klevgård Dietrichs spiller de gamle damene som mimrer tilbake til årene på ELVIS. Regissør Ine Jesnes Bakken ser til at alt blir bra. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

ELVIS-russen 2017 er klar til årets russerevy – «ELVIS i ny drakt».

DEL

Premieren er onsdag kveld, i Storstua i Elverum kulturhus. Dagen etter blir det to forestillinger på rappen. Så legger russen ved Elverum videregående skole revyscenen bak seg.

Revysjefene Kamilla Westjordet Endal og Ine Jesnes Bakken forteller at «ELVIS i ny drakt» er bygd opp som et tilbakeblikk på årene ved skolen.

– Forestillingen handler om to gamle damer som sitter og blar i et gammelt fotoalbum fra skoleårene. Og så blir det ulike tilbakeblikk gjennom hele revyen, sier de to.

– Det handler om vårt liv på ELVIS, i framtiden. Men det er litt overdrevet, da.

Cirka 60 av årets russ er med i forestillingen, som består av ti sketsjer som elevene selv har skrevet. Sang hører også med. Kamilla og Ine røper følgende stikkord fra forestillingen:

– Vi har blant annet med en «Skam»-sketsj. Serien har vært en stor del av livene våre på ELVIS. Ellers blir det lærervolleyball, fest, kung fu og vaskedamer, forteller de – og forsikrer publikum om at det ikke blir for internt.

– Vi har forsøkt å gjøre revyen ganske underholdende, selv om du ikke går på ELVIS!

Festen endte i knuste glass. Da tok russen ansvar

Russ og ulv i revy

Trysilrussen med «Kampen for tilværelsen» 

Artikkeltags