Med tjukkasgjengens «mor», Frøydis Viddal, i spissen tar brumunddølene stadig nye steg. Flere og flere brumunddøler har oppdaget tjukkasgjengen, og imponerende mange er med på deres daglige aktiviteter.

Inviterte modølene

Søndag besteg åtte brumunddøler Biskopåsen i nordre Ringsaker, og de gjorde det etter å ha invitert modølene med på tur. Men den eneste som møtte brumunddølene ved Frisk søndag, var en journalist fra Moelv.
– Vi strakk ut hånda for å hjelpe modølene. Vi ønsker at tjukkasgjengen i Moelv skal komme på fote igjen, men de er selvsagt velkomne til å delta sammen med oss, sier Frøydis Viddal.
Uoffisielt er det mye kniving mellom Ringsakers to byer. Når det gjelder kampen mellom tjukkasgjengene i de to byene, er det bare å konstatere at brumunddølene vant første runde 8–0 da avspark var på Purkesvea. Brumunddølene legger for øvrig opp til ny topptur førstkommende søndag, møtested Sveum klokka 11.00.
Veldig imponerende

To turer daglig

Det utrolige med tjukkasgjengen i Brumunddal, er at de nå har gåturer to ganger daglig, fra Sveum klokka 12.00 og 18.00. Og ikke nok med det, Inge Jonny Kavli, har ansvar for en sykkelgruppe som møtes på Sveum mandag og onsdager klokka 18.00. Sistnevnte gruppe er ny, og det er ønske om at flere blir med.
– Formiddagsturen over. 12 tjukkaser gikk langs elva, skriver Frøydis Viddal. Hun legger daglig ut melding om turer og planlagte aktiviteter på Facebook.
«Vi strakk ut hånda for å hjelpe modølene»
frøydis VIDDAL