Eva Arnseth ny rektor

BLIR NY REKTOR: Eva Arnseth begynner som rektor ved Ringsaker videregående skole 1. august. Foto: Bjørn-Frode Løvlund, Østlendingen

BLIR NY REKTOR: Eva Arnseth begynner som rektor ved Ringsaker videregående skole 1. august. Foto: Bjørn-Frode Løvlund, Østlendingen

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Tidligere fylkesråd Eva Arnseth er tilsatt som ny rektor ved Ringsaker videregående skole.

DEL

Eva Arnseth (Ap), som i mai gikk av som fylkesråd som følge av Scan4news-skandalen, er tilsatt som ny rektor ved Ringsaker videregående skole i Brumunddal.
Østlendingen skrev torsdag at Arnseth ville få tilbud om denne stillingen, og fylkesråd Aasa Gjestvang (Sp) bekrefter at Arnseth fredag ettermiddag ble ansatt.
Arnseth var rektor ved Storhamar videregående skole da hun ble fylkesråd, og hun hadde en avtale med skoleeieren, Hedmark fylkeskommune, om fortrinnsrett på ny rektorjobb om hun sluttet som fylkesråd. Arnseth har gjort fortrinnsretten gjeldende i forbindelse med den ledige rektorjobben i Ringsaker.
Selv er Arnseth meget godt fornøyd med løsningen. Hun har tidligere jobbet som lektor ved Ringsaker videregående skole, fra 1985 til 1989.
- Jeg ser fram til å begynne som rektor ved Ringsaker videregående skole. Det er en flott skole å få rektorjobb på. Jeg er også veldig glad for å få muligheten til å jobbe i skolen igjen, sier Arnseth.

Artikkeltags