Brede Nordhagen62 34 77 13
brede.nordhagenringsaker-blad.no
– Jeg valgte å sitte på med en musikerkollega til Halden. Derfor ble også PC-en stående igjen hjemme. Heldigvis, kan jeg kanskje si. Å bli frastjålet alle musikalske arrangementene til sommershowet på festningen ville blitt nærmest en katastrofeopplevelse, sier modølen.
Robbet mens de jobbet
Under første akt i det populære Tommy Steine-showet på Ankergaarden i Halden sist lørdag hadde nemlig uvedkommende banet seg veg inn i garderoben til bandmedlemmene og standupkomiker, sanger og programleder Tommy Steine. Resultatet ble fire stjålne lommebøker, flere sett med stjålne bilnøkler tilsvarende antall stjålne mobiltelefoner og en pc.
Reddet trolig kveldens sending
– Heldigvis hadde jeg satt igjen mac'en min hjemme. Hadde den blitt borte tror jeg vi bare kunne sett bort fra denne ukas "Allsang på grensen", sa Hans Aaseth da vi snakket med ham tirsdag.
Han legger ikke skjul på at sist lørdags opplevelse med å bli frastjålet personlige eiendeler midt under et show var en usedvanlig guffen opplevelse.
– Hadde alle de musikalske arrangementene jeg har laget til torsdagens show blitt borte ville det blitt problemer med gjennomføringen. Det er vanskelig å rekonstruere så mye musikk på så kort tid, slår modølen fast.
Stor suksess
Han mistet lommeboka med alle visakortene og bilnøklene. – – Bare det å miste nøklene og alle visakortene er forferdelig nok, understreker kapellmesteren.
Aaseth har i år som i fjor stor suksess som musikalsk leder under det populære sommershowet "Allsang på Grensen" ved festningen i Halden. Det samme gjelder årets nyvinning, helgeshowet "Helt på Grensen" regissert av Hans Aaseth sjøl og Tommy Steine.