Monica fra Moelv kjemper om Miss World-tittelen

Valgt ut: Monica Olivia Pedersen skal representere Norge i Miss World. Der konkurrerer hun mot kvinner fra mer enn 120 land.Skjermdump: Missworld.com

Valgt ut: Monica Olivia Pedersen skal representere Norge i Miss World. Der konkurrerer hun mot kvinner fra mer enn 120 land.Skjermdump: Missworld.com

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Monica Olivia Pedersen fra Moelv drar til London for å konkurrere om den prestisjefulle Miss World-tittelen.

DEL

Miss World er den eldste internasjonale skjønnhetskonkurransen i verden. Sammen med Miss Universe og Miss World, er dette en av de største konkurransene av sitt slag. Oppmerksomheten rundt Miss World er enorm. Det kommer Monica Olivia Pedersen til å merke godt i tiden framover. Hun er valgt ut til å representere Norge.

Til tross for at informasjonen har ligget ute på Miss Worlds nettsider får ikke Pedersen lov til å uttale seg til RB før en pressemelding er sendt ut tirsdag morgen.

Plukket ut

Monica Olivia Pedersen fikk tittelen «Miss World Norway 2014» etter en casting organisert av Morten Sommerfeldt i Miss World her i Norge.

Deltakere fra mer enn 120 land skal være med i konkurransen, som arrangeres i London 14. desember. Nåværende Miss World, Megan Young fra Filippinene, skal krone sin etterfølger, som altså kan bli ei jente fra Ringsaker.

Stil og moter er en viktig del av Monicas hverdag, men hun synes også en forandring vil være spennende, i følge Miss Worlds nettsider.

Hun jobber som brudestylist, driver litt med interiørdesign, og også som bryllupsplanlegger. Hun har blant annet kledd opp finansminister Siv Jensen og sjakkspiller Magnus Carlsen.

Aktiv

Pedersen ønsker imidlertid å begynne med utviklingsstudier, med mål om å finne jobb i en ikke-statlig organisasjon utenlands, for å hjelpe mennesker i nød.

På fritiden liker Pedersen å gå på teater, trene, se film og lese, særlig biografier. Favorittmaten er fisk, og laks med grønnsaker er favoritten. Hjemme har Pedersen en hund og en skogkatt.

Noe av det som engasjerer henne mest er at mellom 100 og 150 arter utryddes hver dag.

– Befolkningen i verden eksploderer, og forurensningen vi skaper setter jorda i ubalanse, sier hun til missworld.com

Der nevner hun også hjembyen.

– Min hjemby Moelv, med bare 5.000 innbyggere, er omgitt av en stor skog med ville dyr som elg og ulv.

Artikkeltags