Ringsakeroperaen gleder seg over å kunne samarbeide med Operativet hos Møller bil i Nydal.
Der skal Operativet sette opp operaforestillingen «La Automobile» 10. august.

– Tenk hvilke muligheter vi har i denne hallen. Her har masse plass og vi har blant annet 24 store biljekker. I hvilken annen operasal kan du oppleve noe slik, spør Bernt Ola Volungholen.

En annen vri

Operativet, Ringsakeroperaen og Møller bil i Nydal lover noe annet:

– Vi vil presentere en ellevill motoropera i sitt rette element. Vi vil presentere høydepunkter fra hele operarepertoaret. Vi lover flotte arier, nydelige duetter, og velkjente ensembler. Blandet med en god porsjon humor så håper vi dette blir en forestilling også for mange som ikke til vanlig ser opera. Til de som elsker opera og aldri kan få nok så vil jo dette også være en forestilling for dem, sier Volungholen med et bredt smil.

Spennende

Operasjef Kari Bekken synes det hele er artig.

– Det er veldig spennende. Det er ikke minst moro å gjøre noe nytt og med Operativet i denne verkstedhallen så tror jeg vi kommer til å skape en annerledes operafest, forteller operasjefen.

I verkstedhallen til Møller var det mange mekanikere som fikk med seg den lille generalprøven til ære for Ringsaker Blad.

– Her håper jeg vi får med mange til forestillingen. Vi synes jo dette er artig, sier Sigurd Ertsås hos Møller bil.
Han får støtte av Operativet:

– Glem kleskode og ødelagt forgasser. På Hedmarken kan alt fiskes i en verkstedhall, med hembrent og gaffatape, slår operasangerne fast med et bredt smil.