Tønsbergklubben Nøtterøy kollapset fullstendig etter jul i fjorårssesongen og måtte gjennom kvalifisering for å gjøre seg fortjent til fornyet lisens på øverste nivå. Nå har legenden Johnny Jensen tatt over roret og Kim håper og tror det skal bidra til å gi klubben et løft.

Revansjelysten gruppe

Målsettingen for kommende sesong har foreløpig ikke vært på agendaen i Nøtterøy, men Kim regner med at klubben legger lista høyere enn det å bare unngå kvalikplassen.


– Vi skal spille tre cuper i august og skal evaluere etter det, men jeg er ganske sikker på at vi går for sluttspillplass, sier Kim som kan berette om ei revansjesugen spillergruppe.


– Vi er revansjesugne etter den dårlige vårsesongen i fjor der vi bare vant en kamp etter jul. Vi viste at vi var fullt på høyde med de beste lagene, og gikk på mange knepne tap. Til kommende sesong har vi en bredere stall og er ikke så sårbare for skader, sier Tajet Skaug.

Flere tester

Johnny Jensen er kjent som litt av en murbrekker og dette gjenspeiles i treningshverdagen til Kim og hans lagkamerater.


– Det er mye harde treninger og masse tung styrketrening. Vi har alle fått et eget spesiallaget treningsprogram som vi må bruke gjennom sommeren. Johnny kjører mange flere tester enn vi er vant til og jeg har i i hvert fall ikke lyst til å komme tilbake i dårligere form enn når jeg dro, sier Kim som er spent på hva Johnny Jensen kan bidra med.


– Han har en ekstrem erfaring som spiller, men dette er hans første trenerjobb, så jeg regner med at han er like spent som oss, sier Kim.

Tilbake på vingen

På grunn av mange skader i en tynn stall i fjor ble Kim benyttet som back mye av sesongen, men ser ut til å bli dyttet ut på vingen igjen kommende sesong.


– Vi har fått inn nye bakspillere og dermed blir jeg ving igjen. Jeg trivdes godt som back, men det er ingen tvil om at potensial mitt er størst som ving, så jeg er glad for å få tilbake den plassen og jeg tipper jeg kommer til å ta nye steg denne sesongen, sier den kommende førskolelæreren som fortsatt har ambisjonene på stell.


– Det hadde jo vært gøy å spille for en av de største klubbene i Norge slik at jeg kan plukke noen pokaler etter hvert. Jeg føler at jeg er på høyde med de alle fleste vingene i Postenligaen når jeg er på mitt beste, sier Kim og håper at en god sesong igjen kan gjøre ham aktuell for rekruttlandslaget.