Gå til sidens hovedinnhold

1.100 billetter solgt, tror på fullstappet Terningen Arena

Artikkelen er over 3 år gammel

Én måned før kamp, er det solgt 1.100 billetter til Terningen Arena. – Det kommer til å bli fullt, sier Espen Schioldborg til Østlendingen.

– At nesten halve arenaen er utsolgt allerede én måned før kamp, er et meget godt tegn. Jeg er sikker på at det kommer til å bli stappfullt, konstaterer Schioldborg.

Han jobber i Paulsbyens støtteapparat, og er full av optimisme før høstens store happening i Terningen Arena.

– Nå er det bare fire uker igjen, og nå kommer det til å bli mye oppmerksomhet framover, sier Schioldborg, som kan melde om at det blir full pakke i Terningen Arena, med en stor ring midt på gulvet, lys- og lydshow, mat- og drikkeservering, og generelt en god ramme rundt kampen.

Les også

Verdensmester fra Kroatia blir Paulsbyens VM-motstander

 

Robert Paulsbyen sjøl har alltid vært åpen på at nervene melder seg før han skal ut i store konkurranser, og han er ærlig på at han har et hat/elsk-forhold til å fighte på hjemmebane:

– Det er tøft mentalt å tenke på at så mange skal se på, men når jeg først har bestemt meg for å gjøre dette, håper jeg jo at det blir fullt, sier verdensmesteren, og legger til:

– For min del handler det også om å gi litt tilbake til elverumsingene. Jeg har fått massevis av støtte og oppmerksomhet i alle år, men svært få har faktisk sett meg i ringen. Jeg håper jo at de skal få en god opplevelse, og at det det blir en bra kamp. Det smeller jo litt her og der når så store mannfolk møtes, så jeg tror nok at det kan være noe publikum vil synes er spennende!

Kommentarer til denne saken