Travel dag for Hedmark Røde Kors

BISTOD TRAFIKK: Hedmark Røde Kors bistod torsdag med trafikken på svenskegrensa under det verste trøkket. (Foto: Hedmark Røde Kors)

BISTOD TRAFIKK: Hedmark Røde Kors bistod torsdag med trafikken på svenskegrensa under det verste trøkket. (Foto: Hedmark Røde Kors)

Artikkelen er over 3 år gammel

Hedmark Røde Kors har hatt en travel dag ute i felten. Ni personer måtte ha hjelp fra hjelpekorpset.

DEL

Med uvær og dårlig forhold flere steder i fylket, ble det en travel dag for Hedmark Røde Kors.

Utfarten i områdene er varierende, noe som sannsynligvis skyldes snøværet som preger fylket vårt, melder korpset i en pressemelding,

LES OGSÅ: Politiloggen skjærtorsdag 13. april

Hjelpekorpset har skjærtorsdag vært operative med 16 korps, der ni av de er vaktstasjoner. Til sammen 96 personer har vært på vakt.

*Os Røde Kors Hjelpekorps har behandlet to skader, én forstuing og én ryggskade.

*Tynset Røde Kors Hjelpekorps har vært på scooteroppdrag og har bistått én pasient med transport i forbindelse med sykdom.

*Brøttum Røde Kors Hjelpekorps har behandlet en forstuing i en ankel, hvor vedkommende ble sendt videre til legevakt. Hjelpekorpset hadde også tre scootere med mannskap ute på leting etter en gutt som var savnet. Gutten har kommet til rette.

*Nes Røde Kors Hjelpekorps har behandlet en ungdom med en ryggskade.

*Løten Røde Kors Hjelpekorps har behandlet et barn med kuttskade i skibakken.

*Tolga Røde Kors Hjelpekorps har behandlet to forstuinger og én brannskade i skianlegget.

- På glad-siden kan vi melde at Eidskog Røde Kors Hjelpekorps har vært i beredskap for å hjelpe trafikkerende ved svenskegrensa og at Brøttum Røde Kors Hjelpekorps har sørget for å regodkjenne flere av sine mannskaper for videre aktivitet i organisasjonen i dag, står det i pressemeldingen.

Artikkeltags