Tonning Riise taus om Gundersen

TAUS: Kristian Tonning Riise

TAUS: Kristian Tonning Riise

Stortingskandidat Kristian Tonning Riise er taus om Gunnar A. Gundersen ramsalte kritikk av Erna Solberg og regjeringen i ulvesaken.

DEL

I Østlendingen onsdag opplyste avtroppende stortingsrepresentant Gundersen at han er i tenkeboksen og at han ikke har bestemt seg for om han vil stemme på Høyre ved årets stortingsvalg.

– Jeg er forbannet på Erna Solberg og regjeringen som har sviktet Hedmark i ulvesaken. Regjeringen har brutt kontrakten og følger ikke opp vedtatt politikk i partiet og i Stortinget, sa Gundersen.

Sendte SMS

Kristian Tonning Riise vil ikke si noe om kritikken rammer Høyres valgkamp i Hedmark.

I en SMS skriver han følgende:

– Jeg mener alle som deler Høyres grunnverdier og som ønsker seg mer Høyre-politikk burde stemme på Høyre, utover det ønsker jeg ikke å kommentere saken, skriver Tonning Riise.

Heller ikke fylkesleder i Hedmark Høyre, Lise Berger Svenkerud vil kommentere Gundersens utspill utover at hun mener Høyre har bidratt til mye god politikk overfor Hedmark (blant annet samferdsel, Kongsvinger sjukehus, landbruk og utdanning).

Honnør fra Ap

Aps nye førstekandidat Anette Trettebergstuen gir Gundersen honnør for sitt tydelig arbeid i ulvesaken i flere år.

– Gundersen har gjort en rakrygget jobb både internt i Høyre og i Stortinget – og har også bidratt til løsninger i samarbeid med Knut Storberget i Stortinget som ikke er blitt fulgt opp av regjeringen. At Gundersen tviler på at han vil stemme på sitt eget parti bør også få andre velgere til å velge andre løsninger, sier Trettebergstuen.

Artikkeltags