Hedmark Høyre møter Erna

MØTER ERNA: Leder i Hedmark Høyre, Lise Berger Svenkerud, møter sammen med en Høyre-delegasjon fra Hedmark, statsministeren i tirsdag.

MØTER ERNA: Leder i Hedmark Høyre, Lise Berger Svenkerud, møter sammen med en Høyre-delegasjon fra Hedmark, statsministeren i tirsdag. Foto:

Tirsdag møter Hedmark Høyre med leder Lise Berger Svenkerud i spissen statsministeren i Oslo. Med i følget er Gunnar Gundersen, Kristian Tonning Riise, Randi Krogstad og Knut Fangberget.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Det er ikke snakk om å utrydde ulven, men forvalte den som man forvalter alt annet. Det er det vi skal snakke med statsministeren om i dag i et møte vi er invitert til av nettopp statsministeren, sier leder i Hedmark Høyre og Våler-ordfører Lise Berger Svenkerud.

– Jakt på ulv trenger ikke være noen happening, men sørge for at ulvestammen holdes på et nivå som ikke gjøre det umulig å drive med annen virksomhet der den er. Svenskene er i ferd med å få til noe av det, og Högsta forvaltningsdomstolen har tatt en avgjørelse på et langt bredere grunnlag enn det er gjort her i landet. Bern-konvensjonen pålegger ikke hvert enkelt land til å ha ulv til enhver pris. Et reservat som det nå er i ferd med å bli i Hedmark, er langt ifra konfliktdempende. Jeg skjønner ikke at det skal være absolutt nødvendig å holde denne konflikten varm, sier Lise Berger Svenkerud Og det kommer Høyre-delegasjonen fra Hedmark til å si til statsministeren  tirsdag.

LES OGSÅ:

Artikkeltags