Gå til sidens hovedinnhold

Sagosen: – Må finne tilbake til oss selv og gi litt fa..

Det ble ikke mye søvn på Sander Sagosen etter Tyskland-tapet. Han mener håndballgutta må stake ut litt ny kurs før OLs skjebnekamp mot Frankrike søndag.

Sagosen møter der flere av sine tidligere lagkamerater i Paris Saint-Germain.

– Når man spiller sent, blir det vanskelig å komme i søvn med en gang. Men vi fikk rørt oss litt på morgenkvisten her, så vi er på bedringens vei, sa Sagosen til NTB.

Norges uttellingsprosent har falt og falt underveis i OL. Sitter ikke de norske skuddene bedre enn i fredagens møte med Tyskland (halvparten ga mål), er det usannsynlig at Norge unngår tap mot Frankrike.

– Vi skal egentlig bare slippe alt vi har hatt fram til nå i så å si hele mesterskapet. Vi må finne tilbake til oss selv. Mot Spania ga vi litt f... Der slapp vi ned skuldrene og ga gass. Vi bør gjøre det også mot Frankrike, sa Sagosen og viste til kampen der Norge tapte med ett mål i siste sekund.

23-28-nederlaget for Tyskland gjør veien videre vanskelig for Norge. Laget kan ende som nummer tre, fire eller fem i gruppen. Femteplassen betyr at laget er utslått av OL før cupspillet.

En fjerdeplass gir høyst sannsynlig kvartfinale mot regjerende OL- og verdensmester Danmark.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken