Tett kamp om storkontrakt til en halv milliard kroner i Sør-Østerdal

STORKONTRAKT: Tre entreprenører har levert inn tilbud på storkontrakten til en halv milliard i Sør-Østerdal.

STORKONTRAKT: Tre entreprenører har levert inn tilbud på storkontrakten til en halv milliard i Sør-Østerdal. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mesta kan komme til å snappe vegkontrakten foran NCC Roadservice i Sør-Østerdal.

DEL

Det er Mesta AS som har levert inn det rimeligste tilbudet på å drift av veger i Sør-Østerdal fra 2019 og fram til 2022 da Statens vegvesen hadde anbudsåpning torsdag.

Det skriver veier24.no.

Ofte kan tilbudene sprike veldig på slike driftskontrakter, men denne gangen er det ganske jevnt mellom de tre tilbyderne. Siste selskap på lista er Svevia Norge AS.

Mens Mesta har levert et tilbud på 462.281.342 kroner, lyder NCCs tilbud på 467.422.244 kroner. Svevias tilbud har en verdi på 516.243.770 kroner.

Oppdraget omfatter drifts- og vedlikeholdsoppgaver, med funksjonsansvar for noen av oppgavene, på riksveger, gang- og sykkelveger og fylkesveger med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner i Elverum, Åmot, Stor-Elvdal, Rendalen, Engerdal, Trysil og Solør kommuner.

– Vi eier fortsatt dette driftsområdet, som vi ønsker å videreutvikle med tanke på salg. Det betyr at vi ikke avvikler driften i takt med at driftskontrakter går ut, men at vi forsetter å drifte og utvikle NCC Roadservice inntil vi har funnet en ny eier for denne delen av virksomheten, sier kommunikasjonssjef i NCC, Tor Heimdal til veier24.no. 

Artikkeltags