Gå til sidens hovedinnhold

Silje (32) blir ny NRK-sjef

Silje Kampesæter (32) er ansatt som ny distriktsredaktør i NRK Innlandet. Kampesæter kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Forsvarets forum.

– Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med nye dyktige kolleger og til å ta fatt på nye oppgaver. NRK Innlandet er et kontor med mange flotte medarbeidere med solid erfaring. Så her er det mye nytt å lære for egen del, og så håper jeg og tror at jeg også kan dele ett og annet av min egen erfaringer med å nå nye målgrupper, sier Silje Kampesæter i en pressemelding.

Kampesæter ble nyhetsredaktør i Forsvarets forum i slutten av januar. Der har hun hatt ansvar for ulike redaksjonelle prosjekter. Hun har jobbet med å omstille redaksjonen, slik at den blir bedre rustet til å jobbe med digitale nyheter ifølge NRK.

– Med Silje Kampesæter får NRK Innlandet en leder som har stått i digitale endringsprosesser og kan vise til svært gode resultat. Hun vil gjennom sin energi og endringsvilje bidra til at både NRK Innlandet og NRK utvikler journalistikken til beste for publikum, sier regionredaktør Eivind Undrum Jacobsen.

Kampesæter har tidligere jobbet som Midtøsten-korrespondent for Aftenposten samt vært journalist i NRK og TV2.

Samtidig har hun jobbet med å nå bredere ut med journalistikken, blant annet med podkasten «Krig & Sånn».

Les også

Gir seg som redaktør for NRK Innlandet

Kommentarer til denne saken