Sju elever sendt hjem fra Solør videregående

FOR SIKKERHETS SKYLD: Rektor Einar Moan ved Solør vgs forteller at sju elever er bedt om å være hjemme ut uka.

FOR SIKKERHETS SKYLD: Rektor Einar Moan ved Solør vgs forteller at sju elever er bedt om å være hjemme ut uka. Foto:

Rektor Einar Moan ved Solør videregående skole bekrefter at skolen har sendt hjem elever som kan ha vært på steder der de kan ha vært i kontakt med personer som har vært i områder det er smitte.

DEL

– Det dreier seg om seks elever ved vår avdeling på Braskereidfoss og èn elev ved avdelingen på Sønsterud. Ingen av dem er syke eller blitt testet. Men vi gjør dette for å være føre var. De har fått beskjed om å holde seg hjemme fra skolen ut denne uken i første omgang, så får vi se hvordan det står til når uka er gått, sier rektor Moan.

Han forteller videre at man har opprettet en del forholdsregler man skal følge nøye så lenge det anses nødvendig framover.

Han understreker at ingen elever er syke eller er blitt testet, men bedt om å bli hjemme en periode ettersom de kan ha vært i områder der det kan ha vært smitte.

– Det er ikke dramatisk, men et tiltak der vi etter hvert ser om noe av dem som nå er hjemme blir syke, eller blir testet. Hva som skjer videre avhenger av tilstanden når det har gått noen dager, sier rektor Einar Moan ved Solør videregående skole.

Artikkeltags