Junior-NM på Savalen ga millionoverskudd: – Arrangementet ble en suksess

EN SUKSESS:  Geir Schjølberg var rennleder for junior-NM på ski på Savalen.

EN SUKSESS: Geir Schjølberg var rennleder for junior-NM på ski på Savalen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Junior-NM på ski på Savalen i mars er for lengst historie og ferdig evaluert. Konklusjonen er at det ble et meget og resulterte i cirka en million kroner i overskudd.

DEL

– Takket være en fantastisk dugnadsinnsats fra alvdøler, fåsetinger og tynsetinger ble dette et meget vellykket arrangement, sier rennleder Geir Schjølberg og leder i hovedkomiteen Per Inge Sagmoen.

Arrangørene har fått positive og rosende tilbakemeldinger fra deltakere, servicefolk, ledere/trenere, sponsorer og Norges Skiforbund som tyder på at innsatsen som ble lagt ned av Alvdal IL, TIF og Fåset IL ble satt god pris på.

– Involvering av ungdommen, samarbeidet med Nord Østerdal Videregående Skole og et sterkt og tydelig engasjement fra våre gode samarbeidspartnere, har gjort dette arrangementet til at det ble en suksess, konstaterer Schjøberg og Sagmoen.

Cirka 8.000 dugnadstimer ble lagt ned i forbindelse med junior-NM. Et godt stykke frivillig arbeid som alle gikk til med smil og godt humør.

– En frivillig innsats som har skapt trivsel, samhold og penger i klubbkassene til våre idrettslag. Et litt foreløpig regnskap viser at vi runder en million kroner i overskudd. Et overskudd som fordeles på klubbene og Savalen Skiarena. Nå er tiden inne for å se framover til nye arrangementsutfordringer, oppsummerer Schjølberg og Sagmoen.

Artikkeltags