Fra og med lørdag kan du kjøre slalåm i Trysil fra grytidlig morgen

TIDLIGSKI: Fra og med lørdag blir det mulig å kjøre tidligski i Trysilfjellet.

TIDLIGSKI: Fra og med lørdag blir det mulig å kjøre tidligski i Trysilfjellet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Alpintentusiastene som elsker jomfruelige løyper, kan med stor glede se fram mot helgen. Lørdag er det for første gang denne vinteren tidligskimuligheter i Trysilfjellet.

DEL

Fra klokka 07.00 til 09.00 blir det mulig å kjøre i de svarte bakkene i Høgegga «nesten alene». Som tidligere legges det ut 150 billetter for salg til dem som ønsker å gi helga en fartsfylt innledning.

De som ikke får plass, vil få en ny anledning onsdag i neste uke. Også denne vinteren blir det tidligski i Tryslfjellet hver onsdag og lørdag i februar, mars og fram til sesongen avsluttes i slutten av april.

I påskeuka blir det muligheter både onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i Skistar i Trysil, forteller at tidligski er et populært tilbud.

– Erfaringen tilsier at vi de aller fleste dager kunne ha solgt langt flere enn de 150 billetter som gjøres tilgjengelig. Men selger vi flere, vil noe av eksklusiviteten forsvinne. Mye av poenget med dette tilbudet er at antall brukere holdes nede, slik at de får følelsen av at de nesten har hele arenaen for seg selv, sier hun.

Tilbudet omfatter to timers kjøring i Høgegga før de andre heisene åpner klokka 09.00, og frokost på Knettsetra. Det koster 220 kroner for voksne, 160 kroner for ungdom og 80 kroner for barn.    

Artikkeltags