Stiller plassen sin til disposisjon

Foto: Kristina Skamsar

Foto: Kristina Skamsar

Artikkelen er over 1 år gammel

Mjøsen Skogs styreleder Terje Uggen stiller sin plass til disposisjon. Det orienterte han styret om under dagens møte. – Det har vært støy rundt mitt styrelederverv den siste tiden. Jeg overlater til eierne å avgjøre om jeg bør fortsette i vervet, sier Uggen.

DEL

Dette kommer fram i en pressemelding fra Mjøsen skog fredag ettermiddag.

Det betyr at valgkomiteen og det ekstraordinære årsmøtet til Mjøsen Skog den 18. juni får en ekstra sak på agendaen, nemlig styreledervervet i Mjøsen Skog. Det er også styrelederen i Mjøsen Skog som vil bekle styreledervervet i Glommen Mjøsen Skog SA, dersom fusjonen blir vedtatt og Konkurransetilsynet ikke har innvendinger.

– Det har blitt satt spørsmålstegn ved mitt styrelederverv både i mediene og fra andelseiere. Selv om jeg i slutten av april ble gjenvalgt på årsmøtet i Mjøsen Skog med hele 121 stemmer og kun 9 stemmer blanke stemmer, finner jeg det ryddig at organisasjonen på ny får anledning til å ta stilling til om jeg bør fortsette i vervet, sier Terje Uggen ifølge pressemeldingen.

Han er opptatt av at fusjonsprosessen kommer i havn.

– De neste to ukene vil jeg reise rundt på de ekstraordinære andelseiermøtene for å informere om og svare på spørsmål om fusjonsplanen. Et enstemmig styre har anbefalt fusjonen, og jeg håper naturligvis at andelseierne støtter fusjonen, sier Uggen.

Artikkeltags