I den andre episoden av mosjonspodkasten Gørsprek & Halvfet får Magnus og Tom Martin besøk av tidligere toppsyklist Solrun Flatås Risnes fra Folldal.

Hun forteller hvorfor hun valgte å satse sykkel i en alder av 27, om 4.-plassen i VM og om superdagen hun hadde under OL i 2000, som endte i et skikkelig mareritt.

Du får også høre hvordan Solrun opplevde dopingproblematikken i sykkelsporten på nært hold og hvordan det er å sykle de tøffeste fjellene både i Frankrike og Italia.

For Magnus og Tom Martin er Birkebeinerløpet historie. Sistnevnte har også deltatt i sommerens første sykkelritt, der han regelrett ble utklasset av Per Orderud.

Vi snakker om hvordan du holder treningen oppe, eller kanskje må utfordre dørstokkmila, i det som fort kan bli late og deilige sommerdager.

I tillegg får Tom Martin gode, og kanskje litt nedslående tips fra Solrun foran det som blir en rimelig hektisk konkurransesommer for han.

 

Tar mosjonistene på alvor

Podkasten Gørsprek & Halvfet med Magnus og Tom Martin skal ta for seg ulike temaer innen mosjonsidrett, både på høyt og lavt nivå.

Her deler vi fra våre egne erfaringer som ivrige mosjonister og skal også ha interessante gjester i ulike skalaer av mosjonistbegrepet.

Vi snakker om arrangementer i nærområdet og det som opptar folk ute i den store sportsverdenen.

Forhåpentligvis kan podkasten også være fin å ha på øret når du er ute på sykkeltur, løpetur, skitur eller en annen form for aktivitet.

God tur og god lytt!

Sesong 1: