(Retten) – Dette er et artistslipp som favner bredt, noe jeg syns er skikkelig gøy, sier festivalsjef Siri Hafstad Eggset i ei pressemelding.

Festivalen på Alvdal er klar med tre artister: Ole Ivars, Amanda Tenfjord, og Jaa9 & OnklP. Ole Ivars kommer som en del av dansebandets avskjedsturné.

– Det er skikkelig stas at Livestock kan være med å takke av en viktig del av norsk musikkhistorie nå når Ole Ivars skal trekke seg tilbake etter en mannsalder, og vel så det, på scenen. Vi melder høy allsangfaktor når Ole Ivars entrer scenen og fyrer løs med alle sine legendariske slagere, sier Hafstad Eggset.

Returnerer til Stormoen

Jaa9 & OnklP returnerer til Stormoen. Sist de sto sammen på scenen på Livestock var i 2017, mens OnklP var der også i 2014 sammen med de fjerne slektningene.

– Jeg gleder meg stort til å ønske Ja9 & OnklP tilbake til Stormoen, og forventer at stemninga står til langt over de høyeste furutrærne nok en gang, sier festivalsjefen.

Jaa9 & OnklP feiret 20 år som duo i 2022.

– På de årene har de levert stødig med radiohits og flere låter som virkelig har truffet publikum etter de debuterte med «Hvem Faen» i 2002, står det i pressemeldinga.

Tenfjord kommer

Den tredje artisten som slippes nå er Amanda Tenfjord.

– Mange husker henne kanskje fra fjoråret Eurovision hvor hun representerte Hellas og ble nummer åtte med sangen «Die Together». Amanda er en fantastisk artist som vi vet kommer til å bergta publikum, sier Eggset.

Livestock skriver at 26-åringen har blitt rost opp i skyene av internasjonalt anerkjente medier som The Fader og New Musical Express (NME), og låtene hennes har reist verden over med global støtte fra Spotify og Apple, i tillegg til å ha vært med i TV-serier på Netflix og NRK.

– Selv om Tenfjords musikalske milepæler er mange, er albumet «In Hindsight», som kom ut høsten 2022, utrolig nok hennes debutalbum, skriver Livestock.