Gå til sidens hovedinnhold

Solbakken om korona, sint Frigård, Kinnear og beste minner

Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har med oss Ståle Solbakken fra København i denne episoden. Vi snakker om hvordan koronakrisen rammer fotballen og vi mimrer.

Forrige episode prøvde vi oss på en livepodkast, det gikk ikke bra med lyden. Denne gangen sto teknikken oss bi med Ståle Solbakken på Google Meet fra København.

Vi åpner med gammel 11'er selvfølgelig. Chelsea - Wimbledon fra boxing day 1997. Hvor mange av de 22 som startet klarer du?

Kommer heller ikke utenom koronakrisen som rammer fotballen knallhardt i disse dager. Hva er forskjellene og likhetene mellom Norge og Danmark, og hva er Ståle Solbakkens rolle som FCKs trener og sportssjef oppi det hele.

Hva tror han om årets HamKam-lag og bør de signere Marcus Pedersen?

Vi er innom hans landslagskarriere og Ulrik Balstad ber om råd for hvordan han skal få sønnen til å bli fotballspiller.

God lytt!

Tune in!

Nå også i iTunes og Spotify

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Spotify og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER, I SPOTIFY ELLER I iTunes:

Sesong 5:

Sesong 4:

Sesong 3:

Sesong 2:

Sesong 1:Kommentarer til denne saken