Kjempekveld i Hof-Åsa

OVER 1100: Det var tettpakket i Hof-Åsa da Vassendgutane dro i gang med sin konsert lørdag kveld. (Alle foto: Tor-Arne Rønning)

OVER 1100: Det var tettpakket i Hof-Åsa da Vassendgutane dro i gang med sin konsert lørdag kveld. (Alle foto: Tor-Arne Rønning)

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Folksomt var det på idrettsplassen i Hof -Åsa da Vassendgutane inntok scenen lørdag kveld. Over 1100 betalende er arrangøren Åsa idrettslag fornøyd med.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

– Både vi og Vassendgutane er veldig godt fornøyde med konserten. Alt foregikk uten uhell og tull av noe slag. Dette kunne ikke blitt bedre, sier leder i Åsa idrettslag, Marit Pettersen.

Del på Facebook

Kroner i kassa

Hun takker alle funksjonærene, rundt 100 i alt, både egne i idrettslaget og innleide, for innsatsen. Uten disse hadde ikke arrangementet vært mulig å gjennomføre.

Folk kom fra fjern og nær for å høre Vassendgutane, som er et av landets mest populære konsertband i øyeblikket og trekker mye folk over alt.

Mye folk var det også på idrettsplassen i Hof-Åsa, og det ga kjærkomne kroner i kassa til idrettslaget.

Det var første gang man hadde en slik konsert, og med den suksessen dette ga, kan det være fristende å prøve seg igjen.

Vassendgutane ga også klart uttrykk for at de gjerne vil komme tilbake til den driftige grenda i Åsnes. Publikum kommer garantert tilbake ved en senere anledning også.

Markering

Terroraksjonene for en drøy uke siden ble markert med så vel lystenning som stille minutt og allsang der «Lys og varme» var sangen som ble framført.

Denne minnemarkeringen ble gjennomført før konserten startet og ble en gripende stund før det hele rullet i gang for fullt med Vassendgutane Ernst Brune på trekkspill, Rune Brautaset, gitar og sang, Lars Erik Vågsæter, steelgitar, Leif Arthur Johan Bjørdal, gitar og sang, Leif Aase, elgitar, Bjørn Marius Øyehaug, trommer og Sindre Aam, bass og sang.

Det var både mat og alkoholservering under konserten, og det foregikk uten problemer av noe slag. Stille og fredelig, men naturlig nok med godt humør.

Totalt sett ble det en kjempekveld på idrettsplassen i Hof-Åsa lørdag. Så vellykket at det trolig blir flere av samme slaget.

Artikkeltags