Mads' (24) magiske bilder av «Rudolf» går verden rundt: – Utrolig kult

VAKKERT SYN: Denne hvite reindsyrkalven var alt annet enn sjenert.

VAKKERT SYN: Denne hvite reindsyrkalven var alt annet enn sjenert. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mads Nordsveen fra Hamar har over 170.000 følgere på Instagram. Mandag denne uka la han ut flere bilder av en hvit reinsdyrkalv som nå har spredd seg «overalt».

DEL

Bildene, som ble tatt utenfor Tromsø sammen med noen kamerater, har nemlig endt opp på trykk hos blant annet BBC, People Magazine og Daily Mail.

– Utrolig kult at bildene har gått skikkelig viralt etter at jeg la de ut på Instagram. Det var Daily Mail i England som først postet, og etter det har det tatt helt av, skriver Mads Nordsveen i en e-post til TV 2 onsdag.

Han forteller at han var sammen med noen kompiser i Tromsø og på Senja for å ta landskapsbilder. Den siste dagen var gjengen på en utflukt i regi av et reinsdyrsenter, og det var da fikk Mads øye på den hvite kalven.

Til nettsiden LADbible forteller Nordsveen at reinsdyrkalven ikke var spesielt sjenert.

– Han gikk veldig tett innpå meg, og vi så hverandre rett inn i øynene. Han var ganske avslappet, og jeg så at han var rolig og vennlig. Det var nesten som om han poserte for kameraet, sier han.

Hamarsingen driver for øvrig flere Instagram-kontoer, og den ene ble av Østlendingen plukket ut som én av ti fra Hedmark som kunne bli Norges beste på det populære bildedelingsnettstedet.

Artikkeltags