Gå til sidens hovedinnhold

Wedvik ny direktør for bedriftsmarkedet i Sparebanken Hedmark

Artikkelen er over 4 år gammel

Hans Olav Wedvik (41) fra Hamar er ansatt som ny direktør for bedriftsmarkedet i Sparebanken Hedmark. Han overtar etter Vegard Sæten og tiltrer 1. mai 2016.

Wedvik er gift, har tre barn og kommer fra stillingen som administrerende direktør i SpareBank1 Finans Østlandet AS, der han ble ansatt i 2006.

Tidligere har han blant annet arbeidet i DnB Finans og DnB Asset Management ASA.

41-åringen er utdannet økonom, har en bachelor i business administration fra BI og tilleggsutdanning blant annet innen finans og risk management fra NHH.

– Vi er veldig tilfreds med at Hans Olav har takket ja til stillingen som direktør for bedriftsmarkedsdivisjonen. Gjennom de siste 10 årene har han utviklet SpareBank1 Finans Østlandet AS til et veldrevet selskap som har levert gode resultater. Selskapet har under hans ledelse tatt betydelige markedsandeler på Østlandet og han kjenner både markedet og resten av finanshuset meget godt, sier administrerende direktør i Sparebanken Hedmark, Richard Heiberg via en pressemelding onsdag.

– Hans Olav vil få en viktig rolle i den videre utviklingen av Sparebanken Hedmark. Styreledervervet i SpareBank 1 Finans Østlandet AS overtas også av Hans Olav Wedvik, sier Heiberg.

Kommentarer til denne saken