– Har ikke helt gått opp for meg ennå

SOLID SUM: En glad Per Christian Bergstrøm (til høyre) mottok den symbolske sjekken på 100.000 kroner av Nabolaget-programleder Alexander Nyhagen på sin egen arbeidsplass Esso Basthjørnet i Elverum tirsdag. (Foto: Vegard Sandberg)

SOLID SUM: En glad Per Christian Bergstrøm (til høyre) mottok den symbolske sjekken på 100.000 kroner av Nabolaget-programleder Alexander Nyhagen på sin egen arbeidsplass Esso Basthjørnet i Elverum tirsdag. (Foto: Vegard Sandberg)

Artikkelen er over 4 år gammel

Når det regner på presten, drypper det på klokkeren, heter det så fint. Det gjaldt i høyeste grad Per Christian Bergstrøm fra Elverum, som vant 100.000 kroner i Norsk Tippings Nabolaget fredag i forrige uke.

DEL

Han var nemlig én av de fem nærmeste naboene til fredagens hovedvinner fra Elverum, som stakk av med hele 1.000.000 kroner i det populære spillkonseptet.

Bergstrøm selv hadde også levert en Nabolaget-kupong, og kunne dermed juble da kvinnen i 20-årene stakk av med milliongevinsten.

LES OGSÅ: Kvinne i 20-åra ble helt satt ut av milliongevinsten

Tirsdag var Nabolagets tv-team på plass hos Bergstrøms arbeidsplass Esso Basthjørnet i Elverum, for å overrekke den symbolske sjekken på 100.000 kroner.

Jeg tror ikke det helt har gått opp for meg at jeg har vunnet ennå. Det er veldig spesielt å vinne så mye penger, sier en storfornøyd Bergstrøm fra bak disken på Bast.

– Tankene begynte å surre litt ekstra

Elverumsingen jobbet nattevakt da trekningen i Nabolaget fant sted fredag kveld i forrige uke, og hadde dermed ikke fått med seg at han hadde vunnet storgevinsten.

– Jeg våknet vel rundt klokka 14 dagen etter, og så at jeg hadde fått melding hvor det sto at jeg hadde vunnet i Nabolaget. På det tidspunktet visste jeg ikke hvor stor gevinsten var, annet enn at det var 50 kroner eller mer. Jeg så også at det var flere som hadde ringt meg, og da begynte tankene å surre litt ekstra, sier han.

Bergstrøm sjekket så hvor mye han faktisk hadde vunnet.

– Da jeg så summen ble jeg veldig varm, men først og fremst veldig glad. Det meste jeg har vunnet tidligere er 200 kroner, så dette var uten tvil et stort steg opp, sier han med et smil.

Tur med fruen til sommeren

– Hva skal du bruke pengene til?

– Jeg kommer til å spare en del, og sannsynligvis dra på en skikkelig tur med fruen til sommeren. I tillegg kjøpte jeg meg jo ny bil for kort tid siden, så jeg kommer nok til å nedbetale litt av lånet på den. Jeg har også hørt av mange at jeg trenger ny telefon, for det går såvidt an å ringe meg på den gamle, så det blir nok et innkjøp der rimelig snart, humrer elverumsingen.

Artikkeltags