SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Aleesami og Palermo fosser videre mot Serie A

Palermo og Aitam Aleesami (t.v.) topper Serie B før fredagens kamp mot Benevento.  (Corrado Lannino/ANSA via AP)

Palermo og Aitam Aleesami (t.v.) topper Serie B før fredagens kamp mot Benevento. (Corrado Lannino/ANSA via AP) Foto:

Av

Palermo er sterke hjemme på Sicilia.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel Premier League: Derfor elsker Wolves fredagskamper

Oddssingel La Liga: Nedrykkstruede Rayo tar alle poengene

Lørdagskupongen: Er Mourinho og United sikre på lørdagskupongen?

V64-Romme: Trippel V64-jackpot med over seks millioner ekstra

V65-Biri: Biri er ansvarlig for helgas vorspiel

V65-lunsj: Lunsjjackpot med over en million ekstra

Det er et innholdsrikt langoddsprogram denne fredagen. Det starter med verdenscup i langrenn fra Lillehammer, hvor både herrer og kvinner skal gå sprint. Det spilles også flere interessante fotballkamper blant annet i spansk La Liga, i tysk Bundesliga, men høydepunktet er Premier League-kampen mellom Cardiff og Wolverhampton. I tillegg er starter EM i håndball i Frankrike, og det står tre kamper på menyen fredag kveld. På hockeyfronten er det et variert utvalg med kamper fra hele Europa.

Fredag kan du stikke av med 214 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Palermo - Benevento Calcio 1,92 - 2,85 - 3,45 H (spillestopp kl. 2055)

Palermo spiller sin andre sesong i Serie B, og laget har en klar ambisjon om å rykke opp igjen til Serie A denne sesongen.

Den norske landslagsbacken Haitam Aleesami og Palermo har iallfall fått en strålende start på sesongen. De topper Serie B med 25 poeng etter tolv serierunder. De er to poeng foran nummer to på tabellen, Pescara, som har én kamp mer spilt enn dem.

Palermo er meget sterke hjemme på Stadio Renzo Barbera, hvor de er ubeseiret denne sesongen. I forrige hjemmekamp banket de serietoer Pescara 3-0.

Det er snart ett år siden de sist tapte på hjemmebane i Serie B. Det siste tapet kom 2. desember i fjor mot Foggia.

Se alle draktene fra lagene i italiensk Serie A her!

De har faktisk kun tapt tre av de siste 27 kampene hjemme på Sicilia etter nedrykket til Serie B.

Benevento spilte i Serie A sist sesong. Det var første gangen laget var i landets øverste divisjon. I 2016-2017-sesongen endte Benevento på femteplass i Serie B. Opprykket ble sikret via playoff etter 1–0 sammenlagt over Capri, men de holdt ikke nivået i Serie A. Benevento endte på sisteplass og rykket rett ned igjen.

Nå kan du skrape flax-lodd her!

De har hatt en brukbar start på sesongen i Serie B. Laget med den gule og røde klubblogoen med et bilde av en heks på et kosteskaft ligger på femteplass med 20 poeng.

Benevento tar mesteparten av poengene sine foran egne fans. På bortebane står de med ordinære 2-1-2 og 8-9 i målforskjell så langt. Statistikken viser at de ikke har vunnet borte siden 25. september. Da vant de mot opprykksrival Cittadella.

I Palermo tror jeg de får problemer. Vertene er solide på hjemmebane, og Benevento har ikke imponert på bortebane. Aleesami & Co. vet at de vil skaffe seg en liten luke til lagene bak dem med seier i fredagens match, og jeg tror ikke de lar denne muligheten gå fra seg. 1,92 i odds er ok, og jeg bruker denne i en dobbel.

Klikk her for å levere dette spillet

Washington Capitals - New Jersey Devils 1,75 - 3,95 - 3,20 H (spillestopp kl. 0055)

Topp mot bunn i Metropolitan Division. Capitals har virkelig funnet formen. De står med seks seire på rad før hjemmekampen mot NJ Devils natt til lørdag.

Washington Capitals får muligens tilbake en veldig viktig spiller i laget når de jakter sin syvende strake seier. Center Evgeny Kuznetsov, som har tatt 21 poeng på de første 18 kampene, før han har gått glipp av de syv siste kampene på grunn av en hodeskade.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Kaptein Alex Ovechkin, som er toppscorer hos Capitals med 18 mål og han deler poengplasseringen med Nicklas Backströ som sto over torsdagens trening. Han er ventet å være tilbake i laget når 0-6-tapet fra tidligere i sesongenskal revansj.

Keeper Braden Holtby har vært viktig for Washington. Han har kun sluppet inn fire mål på 127 skudd. Fortsetter han storspillet mellom Devils-stengene, vil han sørge for at Sogndal få sin revansj. Oddsen på Washington-seier er 1,75.

Fredagens dobbelttips er Palermo + Washington Capitals. Denne kombinasjonen belønnse med herlige 3,36 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet