SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

City går i strupen på Chelsea

Sergio Aguero stod for alle tre målene til Manchester City da de slo Arsenal 3-1 hjemme på Etihad forrige søndag. 
(AP Photo/Jon Super)

Sergio Aguero stod for alle tre målene til Manchester City da de slo Arsenal 3-1 hjemme på Etihad forrige søndag. (AP Photo/Jon Super) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

City vil tilbake på tabelltoppen.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel alpin-VM: Enormt comeback av Sofia

Oddsingel Premier League: Denne karen fikser Spurs seier

Oddssingel Premier League: City går i strupen på Chelsea

Søndagskupongen: Manchester City er pisket til å vinne

Det er et flott langoddsprogram vi har foran oss søndag. I Premier League er det storkamp mellom Manchester City og Chelsea, mens Tottenham tar imot Leicester. I Spania er det duket for klassikeren Athletic Bilbao – Barcelona og ellers spilles det en rekke kamper i italiensk Serie A. I VM alpint er det klart for utfor for kvinner. Det er ellers lagsprint og hopp fra Lahti, og i Inzell er det 1500 meter som står på programmet søndag. I Canmore er det sprint både for menn og kvinner i verdenscupen i skiskyting. Så er det også noen kamper i Eliteserien i håndball både for kvinner og menn.

NB! 136 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Manchester City - Chelsea pause/fulltid dobbel H/H - 2,20 (spillestopp kl 16.55)

Manchester City gjorde jobben sin borte mot Everton i den fremskutte Premier League-kampen onsdag kveld og tok tilbake serieledelsen fra Liverpool med den seieren. Dog med en kamp mer spilt. Og Liverpool tok tilbake serieledelsen igjen lørdag etter sin 3-0 seier mot Bournemouth lørdag. Men vinner City dagens kamp mot Chelsea, er de lyseblå igjen tilbake på topp. Står med råsterke 12-0-1 hjemme på Etihad denne sesongen, tapet kom mot Crystal Palace to dager før jul. Mannskapsmessig er det intet nytt for City. Benjamin Mendy og Vincent Kompany er fortsatt ute, men ellers har Pep Guardiola alle sine beste menn tilgjengelig.

Chelses fikk en leksjon i kontringsfotball da de ble kontret i senk av Bournemouth i forrige bortekamp og røk faktisk hele 0-4. Slo tilbake med 5-0 seier hjemme mot Huddersfield lørdag og holder 4. plassen med sine 50 poeng. 7-1-4 totalt på bortebane, begge de to siste bortekampene er tapt. Antonio Rudiger måtte stå over hjemmekampen mot Huddersfield, men skal være friskmeldt til søndagens toppkamp.

2-0-1 på de tre siste tilsvarende på Etihad. Manchester City er knallsterke hjemme, mens Chelsea leverer ujevnt på bortebane. Manchester City har ledet til pause i ti av de tolv hjemmekampene de har vunnet denne sesongen, I og med at hjemmeoddsen er på magre 1,47, er det langt mer fristende å sette penger på pause/fulltid H/H. 2,20 er oddsen på den varianten.

Klikk her for å levere dette spillet