SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Derby har alt i egne hender

Frank Lampard kan føre Derby til playoff i sin første sesong som Derby-manager. Da kreves det seier hjemme mot West Bromwich søndag ettermiddag.  (Gareth Fuller/PA via AP)

Frank Lampard kan føre Derby til playoff i sin første sesong som Derby-manager. Da kreves det seier hjemme mot West Bromwich søndag ettermiddag. (Gareth Fuller/PA via AP) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Derby holder 6. plassen i Championship før den siste serierunden søndag. Slår de West Bromwich blir det playoff.

DEL

(Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddsdobbel Eliteserien: Har det endelig løsnet for Brann?

Oddsdobbel Eliteserien: Odd slår tilbake med seier

Oddssingel Eliteserien: Mer trøbbel i vente for Rosenborg

Oddsdobbel: Derby har alt i egne hender

Oddsdobbel: United kjører på fra start mot tabelljumboen

Oddssingel Premier League: Chelsea må jobbe for seieren

Søndagskupongen: Arsenal griper muligheten

Lotto: Syv nye Lotto-millionærer på lørdag

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss søndag. Det spilles tre kamper i Premier League og både Manchester United, Chelsea og Arsenal skal i aksjon. I Eliteserien skal det spilles seks kamper, mens det er sju kamper i OBOS-ligaen. Det er også siste serierunde i Championship i England og her startet samtlige kamper kl 13.30. Det er også toppoppgjør i Toppserien mellom Vålerenga og LSK Kvinner. Samtidig er det en rekke kamper i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Og naturligvis er det fotball i både Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga og Allsvenskan.

NB! 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Derby - West Bromwich H 1,85 (spillestopp kl 13.25)

Klikk her for å levere dette spillet
Siste serierunde i Championship og det meste er avgjort både når det gjelder nedrykk og direkte opprykk. Det er den siste playoffplassen og 6. plassen det er kamp om, og best an ligger Derby som har alt i egne hender før avslutningsrunden. De har ett poeng ned til Middlesbrough og to poeng ned til Bristol City og begge disse to møter lag som ikke har noe å spille for.

Det betyr at Derby må vinne denne kampen for å være sikret playoff. De hadde hengekamp borte mot Swansea tirsdag og tok også ledelsen 1-0 i den kampen, men måtte nøye seg med 1-1. Hadde de vunnet den, hadde de mer eller mindre vært klare for playoff allerede. Solide 12-7-3 hjemme på Pride Park stadium denne sesongen og de tre siste er alle vunnet.

West Bromwich er klare for playoff og de kommer til måte Aston Villa i denne all den tid de har tre poeng opp til Leeds på 3. plass og Leeds møter nedrykksklare Ipswich i den siste kampen. Om West Bromwich løper skjorta av seg for å muligens kunne nå 3. plassen, er vel heller usikkert. West Bromwich har kun tatt ett poeng på de tre siste bortekampene og står med totalt 11-4-7 på bortebane.

Det må være topp vinnersjanse for Frank Lampard og Derby dette og 1,85 på hjemmeseier er godkjent hjemmeodds. Vi kombinerer uansett med en kamp fra La Liga.

Getafe - Girona H 1,70 (spillestopp kl 11.55)
Ettersom Sevilla gikk på et sjokktap hjemme mot Leganes fredag kveld, kan Getafe ta et stort steg mot å sikre 4. plassen med seier i denne tidlige søndagskampen. Getafe vil da være tre poeng foran Sevilla før de to siste serierundene og Getafe er i tillegg foran Sevilla på innbyrdes oppgjør. Getafe har en lei bortekamp mot Barcelona i nest siste serierunde, mens de avslutter hjemme mot Villarreal som kan være ferdigspilt for sesongen da. Getafe er uten tap på sine seks siste seriekamper og står med flotte 10-2-5 på hjemmebane.

Girona leverte et flott comeback i La Liga forrige sesong og endte på en flott 10. plass da. Denne sesongen har ikke vært i nærheten like bra og før sist helgs hjemmekamp mot Sevilla stod Girona med seks strake tap. Men de gjorde jobben mot Sevilla og vant 1-0 og tok seg dermed over nedrykksstreken. Det skiller dog kun to poeng ned til Valladolid. Hjemmekamp mot Levante og bortekamp mot Alaves venter i de to siste. Moderate 6-4-7 på bortebane.

Det endte 1-1 i tilsvarende kamp forrige sesong. Får ikke Getafe den store skjelven søndag, skal de slå Girona hjemme og 1,70 på hjemmeseier er vel som det må være. Kombinert med seier til Derby får vi en tidlig søndagsdobbel til 3,15 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet