SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Derfor elsker Wolves fredagskamper

Wolverhampton Wanderers og Joao Moutinho (midten) feirer scoringen sin mot Manchester United på Old Trafford. (AP Photo/Rui Vieira) (AP Photo/Rui Vieira)

Wolverhampton Wanderers og Joao Moutinho (midten) feirer scoringen sin mot Manchester United på Old Trafford. (AP Photo/Rui Vieira) (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av

Wolves har vunnet de fire siste seriekampene som er spilt på en fredag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Fredagens oddsdobbel: Aleesami og Palermo fosser videre mot Serie A

Oddssingel La Liga: Nedrykkstruede Rayo tar alle poengene

Lørdagskupongen: Er Mourinho og United sikre på lørdagskupongen?

V64-Romme: Trippel V64-jackpot med over seks millioner ekstra

V65-Biri: Biri er ansvarlig for helgas vorspiel

V65-lunsj: Lunsjjackpot med over en million ekstra

Det er et innholdsrikt langoddsprogram denne fredagen. Det starter med verdenscup i langrenn fra Lillehammer, hvor både herrer og kvinner skal gå sprint. Det spilles også flere interessante fotballkamper blant annet i spansk La Liga, i tysk Bundesliga, men høydepunktet er Premier League-kampen mellom Cardiff og Wolverhampton. I tillegg er starter EM i håndball i Frankrike, og det står tre kamper på menyen fredag kveld. På hockeyfronten er det et variert utvalg med kamper fra hele Europa.

Fredag kan du stikke av med 214 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Cardiff City – Wolverhampton Wanderers 3,30 – 3,10 – 2,05 (spillestopp kl. 2055)

Cardiff var før Premier League-sesongen startet en av favorittene til å rykke ned, og ikke mye har endret seg etter 13 serierunder i 2018-2019-sesongen.

Waliserne tapte 0–1 mot Everton forrige helg, og de ligger nede på 19.-plass. Det er bare målforskjellen som skiller dem fra Fulham som er tabelljumbo. Samtidig er det kun ett poeng opp til Burnley som ligger på plassen over nedrykksstreken. Det er tett i bunnen av Premier League-tabellen, og en seier mot Wolverhampton kan faktisk ta dem helt opp på 15.-plass.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

De siste kampene til Cardiff har gitt fansen grunn til å være ørsmå optimister. De har vunnet både mot Fulham og Brighton på hjemmebane nylig, og prestasjonene i 0-1-tapene mot Leicester og Everton var slett ikke dårlig.

Wolverhampton rykket også opp til Premier League før denne sesongen, men i motsetning til Cardiff-supporterne frykter ikke Wolves-fansen nedrykk.

Nå skal det sies at de to siste månedene har gitt Wolves-tilhengerne grunn til bekymring. Etter en glimrende start på sesongen i Premier League, hvor de kun tapte én av de åtte første kampene, står ulvene nå uten seier i de fem siste ligamatchene.

Wolverhampton nådde et nytt bunnivå sist helg da de tapte 0–2 hjemme mot en annen nedrykksfavoritt, Huddersfield.

Til tross for den svake perioden, ligger laget til Nuno Espírito Santo fortsatt på en komfortabel ellevteplass. Nå tror jeg både Santo og Wolves-spillerne er desperate etter å komme tilbake på vinnersporet, og jeg tror de gjør det i Wales.

Men jeg sier ikke at det blir lett. Wolves har bare vunnet to av seks bortekamper denne sesongen, og har kun scoret fire bortemål. Cardiff på sin side har vunnet to av de tre siste hjemmekampene i Premier League, og de har unngått tap i tre av de syv siste kampene.

Det er imidlertid statistikk som gir håp for ulveflokken fra East-Midlands.

Se alle sesongens nye Premier League-drakter her

Wolves har vunnet seks av de siste ti kampene mot Cardiff, mens waliserne har vunnet de øvrige fire kampene.

Fredagens kamp er den første kampen mellom lagene på øverste nivå i England siden februar 1962.

Cardiff har ikke klart å holde nullen i elleve liga- og cupkamper på rad. Sist gang de stengte buret var i august mot Huddersfield. De har faktisk i snitt sluppet inn to mål per ligakamp.

The Bluebirds har heller ikke imponert offensivt. De har gått målløse av banen i syv av sine 13 Premier League-kamper hittil. Jeg tror de får problemer mot Wolves som ikke har fått det beste ut av mannskapet sitt de siste ukene.

At kampen mot Cardiff spilles på en fredag kan også være gunstig for ulvene. Iallfall om man skal stole på statistikken. De har nemlig vunnet alle de fire siste ligakampene som har vært spilt på en fredag under Nuno Espírito Santo. Den statistikken tror jeg forlenges fredag.

Cardiff-manager Neil Warnock har antydet at han vil gjøre endringer på laget. Josh Murphy kan muligens få sjansen fra start, mens Nathaniel Mendez-Laing, Jazz Richards og Gary Madine vil bli testet før kampen.

Wolves må enda en gang klare seg uten spanjolen Jonny Otto. Han sliter med en kneskade. Diogo Jota er en av flere spillere som kan få sjansen fra start igjen etter ulvenes tap mot Huddersfield.

Alle fire seirene til ulvene fra East-Midlands denne sesongen har kommet mot lag under dem på tabellen. Nå venter en ny slik kamp. Jeg tror de tar tre nye poeng mot Cardiff fredag. 2,05 i odds er ok. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet