SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fire ganger pengene på engelsk dobbel

Leicester City og Demarai Gray (nummer to fra venstre)feirer etter å ha scoret mot Cardiff. (Simon Galloway/PA via AP)

Leicester City og Demarai Gray (nummer to fra venstre)feirer etter å ha scoret mot Cardiff. (Simon Galloway/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Premier League blir kombinert med en Championship-kamp i denne artikkelen!

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Tippetips:  Er Mourinho og United sikre på lørdagskupongen?

Oddssingel Premier League:  Huddersfield vinner igjen

Oddsdobbel Premier League: United lager ingen målfest

Oddsdobbel:  Vi tror Norge valser over Tyskland

Oddssingel Premier League: Overlegen hjemme mot West Ham

V75 Klosterskogen: Vi jakter førjulskroner i V75

Omtale: Everton - Liverpool, derbyet som kom etter at Liverpool stjal Anfield

Lørdagens oddsmeny er akkurat som vi liker det. Det er proppfullt av fine kamper. Det spilles blant annet seks kamper i Premier League og det er full rulle i Championship, i tillegg spilles det ti kamper i FA-cupen. På kontinentet er det fullt kjør i alle de store ligaene. Advent er også tid for håndball. EM for kvinner i Frankrike er i full gang, og Norge spiller sin åpningskamp mot Tyskland klokken 1500. Her hjemme spilles Lillestrøm og Sandviken cupfinale for kvinner i Telenor Arena.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Leicester - Watford Under 1,5 mål - 3,00 (Spillestopp 15:55)

Watford tar turen fra hovedstaden og opp til The Midlands og møtet med Leicester på King Power Stadium i kamp tre på kupongen. Greie innledninger på begge lag, som er inne på øverste del av tabellen etter 13 kamper.

Leicester som er Premier Leagues mest overraskende vinnere ligger på plass 10 så langt. Laget er ujevne og svinger i prestasjonene. Hjemme på King Power har det gått litt tregt, og 2-2-2 er nok i underkant av forventet. I midtuken ble det avansement til kvartfinalen i ligacupen da Southampton ble slått hjemme etter straffesparkkonkurranse. Siste ligakamp endte 1-1 borte mot Brighton.

Daniel Amartey spiller ikke, mens viktige Harry Maguire trolig rekker kampen. Matthew James er tilbake i trening.

Watford har ikke vunnet mer enn en av de siste elleve seriekampene på dagens bane! De ankommer Leicester to poeng foran hjemmelaget, og har hatt en fin innledning på sesongen. Ute på tur har det blitt greie 2-2-2 etter de første seks spilte bortekampene. I siste kamp ble det et klart 0-3-tap hjemme mot Liverpool. Det tapet betyr tre kamper uten seier i ligaen, og Watford er ikke like sterke som i den imponerende innledningen av sesongen, der laget åpnet med fire strake gevinster. Gultrøyene slo blant annet Tottenham i starten av sesongen.

Janmaat og Prødl er tlbake til denne kampen, mens Dahlberg, Holebas, Kaboul og tidligere Man United spiller Tom Cleverly alle er tvilsomme.

Vi synes Watford viser litt svakhetstegn. I tillegg så har ikke Watford vunnet mer enn en av de siste elleve seriekampene på dagens bane!

Klikk her for å levere dette spillet

Begrunnelse under 1,5 mål: På de siste fem hjemmekampene så har ikke Leicester scoret mer enn et mål i en kamp. Det samme kan sies om Watford på de siste fem bortekampene. På de siste fem kampene (alle turneringer innregnet) har hjemmelaget scoret seks mål. Vi tror mest på hjemmeseier, men finner ingen spesiell verdi i å spille dem til 2,10 på ren seier. Derfor prøver vi oss med en frekkis, og går for lite mål. Det kan fort bli enten 0-0, eller 1-0. Dette får vi tre glade ganger på. Dette er ikke å spille som et singelspill, så vi kombinerer derfor med en kamp i Championship.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Norwich City - Rotherham United H - 1,35

Vi velger denne kampen fordi vi tror hjemmelaget vinner, men mest på grunn av at vi må kombinere kampen over med noe. Dette bør være en klar hjemmeseier, og således et godt kombineringsobjekt. 

Championship har rukket 19 serierunder av de i alt 46 som skal spilles. Norwich er gode og topper serien i øyeblikket med sine 37 innspilte poeng. Med litt flyt med skader og suspensjoner kan det muligens gå hele veien mot et comeback i Premier League. Hjemme har laget 6-0-3 og med det faktisk rom for noe bedring på eget gress til tross for serieledelse.
Det var full runde i midtuken i Championship, og Norwich spilte 0-0 borte mot svake Hull. Nest sist ble det sterke 4-1 borte over Swansea.

McLean, Morris og Thompson er skadet og spiller ikke.

Rotherham har i motsetning til Norwich hatt en svak start på sesongen. Laget har prestert greit hjemme med bare et tap, men venter fortsatt på den første bortegevinsten etter ni spilte (0-3-6) Like ille er det at laget bare har funnet nettmaskene fire ganger på disse ni kampene. Prestasjonen på fremmed gress må opp, om ikke nedrykk skal bli fasiten i mai 2019. Rotherham har 2-2 i begge sine to siste i ligaen mot QPR og Sheffield United (begge hjemme) Laget har ingen skade / karantene problemer inn mot denne kampen.

Begrunnelse H: Vi velger denne kampen fordi vi tror hjemmelaget vinner, men mest på grunn av at vi må kombinere kampen over med noe. Dette bør være en klar hjemmeseier, og således et godt kombineringsobjekt.

Klikk her for å levere dette spillet