SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Huddersfield vinner igjen

Huddersfield og Christopher Schindler har funnet formen nå. Vi tror de kan ta en ny trepoenger i dag. (AP Photo/Rui Vieira)

Huddersfield og Christopher Schindler har funnet formen nå. Vi tror de kan ta en ny trepoenger i dag. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hele ti poeng på de siste tre seriekampene lar seg virkelig høre. Vi tror det blir en ny trepoenger i dag!

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Tippetips:  Er Mourinho og United sikre på lørdagskupongen?

Oddsdobbel Premier League:  United lager ingen målfest

Oddsdobbel Premier League: Fire ganger pengene på engelsk dobbel

Oddssingel Premier League: Overlegen hjemme mot West Ham

Oddsdobbel:  Vi tror Norge valser over Tyskland

V75 Klosterskogen: Vi jakter førjulskroner i V75

Omtale: Everton - Liverpool, derbyet som kom etter at Liverpool stjal Anfield

Lørdagens oddsmeny er akkurat som vi liker det. Det er proppfullt av fine kamper. Det spilles blant annet seks kamper i Premier League og det er full rulle i Championship, i tillegg spilles det ti kamper i FA-cupen. På kontinentet er det fullt kjør i alle de store ligaene. Advent er også tid for håndball. EM for kvinner i Frankrike er i full gang, og Norge spiller sin åpningskamp mot Tyskland klokken 1500. Her hjemme spilles Lillestrøm og Sandviken cupfinale for kvinner i Telenor Arena.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Huddersfield - Brighton H - 2,35 ( Spillestopp15:55 )

Det er et hjemmelag i fin form som ønsker Brighton velkommen til John Smiths Stadium. 2-0 seieren borte mot Wolverhampton i siste kamp betyr tre på rad uten tap. Dette er sterke tall. Laget har dog bare sanket 10 av de første 39 mulige poengene, og en rekke med poeng var sårt trengt. To poeng skiller ned til nedrykk, og det blir trolig en sesong for å sikre ny kontrakt når fasiten skrives i mai 2019.

Hjemme har Huddersfield meget svake 1-2-4 på de første sju. Like ille er det at laget bare har scoret to fattige mål på eget gress. Men foran dagens kamp føler vi uansett at det er litt annerledes. Nå er det selvtillit i stallen, etter de siste resultatene.  Dette har mye å si i fotball. Husk også at på de første syv hjemmekampene har de møtt motstand som Arsenal, Tottenham og Liverpool. Vi tror at syv poeng på de siste tre kampene, i dag blir til ti poeng på de siste fire. 

Chris Løwe er skulderskadet og spiller ikke, ellers mønstrer vertene full stall.

Brighton ankommer Huddersfield på plass 12 på tabellen, og fem poeng foran hjemmelaget. Etter to strake bortetap for Everton og Cardiff, ble det poengdeling og 1-1 hjemme mot Leicester i siste kamp. Brighton er svake borte, og står med 1-1-5 etter sju spilte på utebane. Dette er et stort problem, og en del av grunnen for at vi tror mest på Huddersfield. Brighton er et hyggelig fotballag, men dem har ikke samme form som dagens hjemmelag. Et poeng på de siste tre kampene er tungt, og det mot lag som Everton, Cardiff og Leicester.

Manager Chris Hughton må klare seg uten Ahannach, mens Button, Ryan og evigunge og viktige Glenn Murray alle kan rekke kampen etter småskader.

Begrunnelse H: Det er et hjemmelag i svært god form for tiden. Bortelaget har et poeng på de siste tre kampene, og er i tillegg svært svake på bortebane. 2,35 på at Huddersfield tar tre poeng i dagens kamp mener vi er spillbart!

Klikk her for å levere dette spillet