Gå til sidens hovedinnhold

Må vinne for å ta opp jakten på Juve!

Artikkelen er over 2 år gammel

Napoli må ta tre poeng mot Atalanta, dersom de skal holde følge med Juventus i toppen.

Oddstips (Bergensavisen)

Spillsenterets øverige mandagsmeny:

Oddssingel Championship: West Bromwich jakter sin fjerde strake

Oddsdobbel: Mandagsdobbel med Norge til over tre ganger innsatsen

V65 Leangen: Dalen har V65-bankeren på Leangen

V64 Halmstad: Frekk V64-banker i jakten på storcashen

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på Norges andre kamp i håndball-EM. I kveld er Tsjekkia motstander. På fotballfronten er det kamper fra både Serie A, La Liga, Bundesliga, dansk superliga og engelsk Championship. I tillegg er det kamper i tyrkisk toppserie og tysk 2. Bundesliga. Natt til tirsdag er det tre kamper i NHL. For øvrig er det midtukerunde i Premier League denne uken, med kamper både tirsdag og onsdag.

Vanvittige 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Atalanta – Napoli 2,85 – 3,15 – 2,15 B (spillestopp kl. 2025)

Atalanta hadde fire seire på rad før forrige helgs bortekamp mot nedrykkstruede Empoli. Ting så også ut til å gå bra i Toscana, for etter 40 minutter var stillingen 2–0 til Atalanta, men Empoli slo tilbake og det 90. minutt scoret Matias Silvestre seiersmålet.

Det var en skikkelig nedtur for Gian Piero Gasperini sine menn, og spørsmålet er om de klarer å reise seg foran hjemmefansen i Bergamo mandag kveld.

Se alle sesongens nye Atalanta-drakter her!

I kampen mot Empoli var de svake defensivt, ja, jeg vil faktisk si at de ga vekk tre mål. Hvis de forsvarer seg på samme måte mot Napoli, da vil de få bank, tror jeg.

Nå skal det sies at Atalanta har gjort det brukbart på hjemmebane denne sesongen, men de har tapt mot Sampdoria og mot bortesvake Cagliari. Begge kampene ble tapt 0–1. Mandag møter de langt tøffere motstand når Napoli kommer til Stadio Atleti Azzurri d’Italia.

Nå kan du skrape flax-lodd her!

Napoli på sin side har vært bra på bortebane denne sesongen. De har vunnet fire av sine seks bortekamper, men Carlo Ancelottis mannskap har vist svakhetstegn, særlig i forsvar. Både Juventus og Sampdoria har lekt seg med Napoli-forsvaret. De vant henholdsvis 3–0 og 3–1. Napoli har faktisk kun klart å holde nullen en gang på bortebane denne sesongen.

Se alle de nye Napoli-draktene her!

Men Napoli har vært streke offensivt på bortebane. De har scoret i fem av seks bortekamper så langt denne sesongen, og har satt inn til sammen elleve mål.

Josip Ilicic er ute hos gjestene. Det er et tungt fravær, men de har ingen andre skader eller suspensjoner.

Napoli mangler Vlad Chiriches, Amin Younes og Simone Verdi, mens Raúl Albiol er usikker.

Atalanta har hatt overtaket på Napoli i den nære historien. De har vunnet tre av de fire siste kampene mot dem, men nå tror jeg de taper. Napoli må ha tre poeng i denne kampen om de skal henge på Juventus i toppen. De tåler ikke flere poengtap. Dette vet de godt, og jeg tror det er et skjerpet Napoli-lag som går på banen i Bergamo. Oddsen på borteseier er 2,15. Det er spillebart, slik jeg ser det.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken