SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mallorca virker uslåelige på ferieøyen

Andres Iniesta spilte for Barcelona sist Mallorca var oppe i La Liga i 2012-2013-sesongen.
 (AP Photo/Manu Mielniezuk)

Andres Iniesta spilte for Barcelona sist Mallorca var oppe i La Liga i 2012-2013-sesongen. (AP Photo/Manu Mielniezuk) Foto:

Av

Sist Mallorca var i La Liga spilte Andres Iniesta for Barcelona. Torsdag tror vi aget fra ferieøyen tar første skrittet på veien tilbake ti toppdivisjonen.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel VM: Herlig odds på Brasil

Oddsdobbel Brasil: Brasiliansk dobbel til over fem ganger pengene

Oddssingel La Liga-playoff: Mallorca virker uslåelige på ferieøyen

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Supertrekning: Norsk Tipping trekker 24 millionpremier

Det er at forholdsvis tynt langoddsprogram vi har foran oss torsdag. I fotball-VM for kvinner spilles det to kamper, mens Mallorca og Albacete skal ut i playoff om en mulig plass i neste års La Liga. Ellers er det en del kamper fra brasiliansk 1. divisjon natt til fredag og det er noen spillobjekter fra kveldens Bislett Games i friidrett.

NB! Fredag kan du vinne vanvittige 529 millioner i Eurojackpot

Mallorca - Albacete 1,80 - 3,00 - 4,00 H (spillestopp kl. 2055)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Spansk, La Liga-playoff. Semifinale. Kamp 1 av 2. Mallorca rykket ned til Segunda Division etter 2012-2013-sesongen, og etter seks sesonger på nest øverste nivå kjemper laget fra ferieøyen i Middelhavet om en plass i La Liga neste sesong.

Det har vært en bra sesong for Mallorca, som har holdt seg inne på playoffplass nesten hele sesongen. Men de hadde en litt rufsete avslutning på sesongen, og sto uten seier i de tre siste kampene.

Heldigvis for Mallorca har ikke Albacete vært noe bedre. De tapte tre av de fire siste kampene, og står med to tap på rad før playoff-matchen på ferieøyen.

Nå skal de møte et Mallorca-lag som ikke har tapt noen av sine 13 siste hjemmekamper.

Mallorca er nok glad for at den første kampen spilles hjemme på Iberostar Stadium. For de har vært to vidt forskjellige lag borte og hjemme denne sesongen.

På bortebane har Mallorca kun vunnet fire av 21 kamper, mens på eget gress har de vunnet 15 av 21 kamper. De har sanket til sammen 49 av 69 poeng foran egne fans. Bare Osasuna - som vant Segunda Division - har tatt flere poeng hjemme enn Mallorca. I tillegg var Vincente Moreno sine karer de som scoret flest mål på hjemmebane i Segunda Division. De scoret 35 mål, ett mål mer enn Osasuna.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Jeg tror hjemmelaget vil kjøre på fra start for å skaffe seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret.

Albacete har på sin side ikke spilt i toppdivisjonen siden 2004-2005-sesongen, og de har ikke vært i nærheten av noe comeback i La Liga de ni siste sesongene.

Men Mallorca skal passe seg torsdag. Albacete var nemlig ett av Segunda Divisions beste bortelag. Det var faktisk bare Granada og Malaga som tok like mange poeng som dem. 

I mine øyne har Mallorcas innsats på hjemmebane vært litt mer imponerende enn Albacetes bortebravader.

På de seks siste innbyrdes oppgjørene mellom Mallorca og Albacete i Palma har vertene vunnet tre, to har endt uavgjort, mens Albecete har vunnet én gang. Målforskjellen er 8-5 i favør av laget fra øygruppen Balearene. Jeg tror Mallorca tar en ny seier. Oddsen er 1,80. Det får duge som et singeltips.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!