SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nedrykkstruede Rayo tar alle poengene

Rayo Vallecano og Oscar Trejo (t.v.) er i desperat poengnød. (AP Photo/Manu Fernandez)

Rayo Vallecano og Oscar Trejo (t.v.) er i desperat poengnød. (AP Photo/Manu Fernandez) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Rayo har seks poeng opp til sikker plass, og er avhengig av en trepoenger i kveldens kamp!

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel Premier League: Derfor elsker Wolves fredagskamper

Fredagens oddsdobbel: Aleesami og Palermo fosser videre mot Serie A

Lørdagskupongen: Er Mourinho og United sikre på lørdagskupongen?

V64-Romme: Trippel V64-jackpot med over seks millioner ekstra

V65-Biri: Biri er ansvarlig for helgas vorspiel

V65-lunsj: Lunsjjackpot med over en million ekstra

Det er et innholdsrikt langoddsprogram denne fredagen. Det starter med verdenscup i langrenn fra Lillehammer, hvor både herrer og kvinner skal gå sprint. Det spilles også flere interessante fotballkamper blant annet i spansk La Liga, i tysk Bundesliga, men høydepunktet er Premier League-kampen mellom Cardiff og Wolverhampton. I tillegg er starter EM i håndball i Frankrike, og det står tre kamper på menyen fredag kveld. På hockeyfronten er det et variert utvalg med kamper fra hele Europa.

Fredag kan du stikke av med 214 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Rayo Vallecano - Eibar H - 2,65 (Spillestopp 20:55)

En spennende og jevn kamp venter oss her. Hjemmelaget trenger sårt en treponger, da de ligger på en tung 19.plass. Bortelaget, derimot, er det bedre stelt med. I øyeblikket finner vi Eibar på en respektabel 10. plass. 

Hvis vi ser litt bak resultatene til dagens hjemmelag, finner vi fort ut av at dette er et lag som er bedre enn hva tabellen tilsier. De hadde en meget tung innledningen av sesongen, der de møtte Atletico Madrid, Sevilla og Alaves (som er på 4.plass i øyeblikket). Det ble tre tap, og det er tungt så tidlig i sesongen. Rayo har altså en seier på de første 13 kampene (1-4-8). Det er klart, bare uflaks er det ikke da. Vi er uansett helt sikre på at laget er bedre enn hvordan ting ser ut. De to siste hjemmekampene, mot Villareal og Barcelona, kunne de fint ha tatt seks poeng. Da hadde oddsen garantert vært annerledes i dagens kamp! Dessverre har det kun blitt et poeng på disse to kampene. Mot Barca ledet laget til det 87. minutt, og så plutselig fikk de to kjappe i sekken. De spilte, til tross for tapet, underholde fotball mot det beste laget i serien. Mot Villareal var det litt det samme, for også her leder Rayo til det gjenstår kort tid. Villareal utlignet i det 80. minutt.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Sist kamp mot Valencia var tung. Ikke bare tapte laget 3-0, men høyreback Advincula pådro seg i tillegg et rødt kort. Det har seg sånn at i fotball sitter det en del mellom ørene, og en eller annen gang vil Rayo ta sin andre seier. Når man leder 2-1 mot Barcelona til det gjenstår to minutter, så har man potensial. Dagens hjemmelag er helt avhengig av poeng, og dagens kamp er sådan svært viktig. Vi tror de står med 10 poeng etter kveldens kamp.

Nå kan du skrape flax-lodd her!

For Eibar sin del er den ikke like viktig. Alle kamper er viktig, det er ikke det, men 10. plass og et par solide resultater på slutten gjør at dagens bortelag har en annen inngang til denne kampen. De har prestert over forventet så langt. 3-0-seieren mot Real Madrid i sist runde fortjener naturligvis ros, men det kunne gått andre veien også. Scorer Benzema på gigasjansen, som blir reddet på strek av en Eibar-spiller, står det plutselig 0-1. Da ender det fort helt annerledes. I tillegg så var Madrid svært svake etter at de fikk mål i mot. Det skal og sies at Madrid sliter med kamper rett etter landslagspausen. Det vi skal frem til er at man kan ikke spille Eibar i dag på grunnlag av at de slo Real 3-0. 

Bortestatistikken til baskerne er 1-2-3. Det er ingen sterk fasit. Tapene har kommet mot Getafe, Espanyol og Celta de Vigo. Ingen av de store navnene er nevnt. Dette gjør og nok til at jeg mener vi må prøve oss på hjemmelaget i dag. 

Rayos Advincula er utestengt til dagens kamp. På skadeliste er både Kakuta og Pedro Leon.

Begrunnelse H: Hjemmelaget må ha en trepoenger nå, for de vil neppe at luken opp skal bli noe større. De har vært nære på seks poeng på de to siste hjemmekampene, men det har kun blitt et. I dag møter dem et Eibar-lag som ikke er spesielt gode på bortebane. Vi synes uten tvil at det er hjemmelaget som må prøves i denne kampen. 2,65 er et spill på hjemmeseier liker vi skarpt.

Klikk her for å levere dette spillet