SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Odd slår tilbake med seier

Oslo  20190429.
Odd trener Dag Eilev Fagermo og Odd tapte mot VIF sist, men vi tror de reiser seg i søndagens kamp. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Oslo 20190429. Odd trener Dag Eilev Fagermo og Odd tapte mot VIF sist, men vi tror de reiser seg i søndagens kamp. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Mandag tapte Odd sin første Eliteseriekamp for sesongen borte mot Vålerenga. Søndag skal det bli tre poeng hjemme mot formsvake Strømsgodset.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddsdobbel Eliteserien: Har det endelig løsnet for Brann?

Oddsdobbel Eliteserien: Odd slår tilbake med seier

Oddssingel Eliteserien: Mer trøbbel i vente for Rosenborg

Oddsdobbel: Derby har alt i egne hender

Oddsdobbel: United kjører på fra start mot tabelljumboen

Oddssingel Premier League: Chelsea må jobbe for seieren

Søndagskupongen: Arsenal griper muligheten

Lotto: Syv nye Lotto-millionærer på lørdag

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss søndag. Det spilles tre kamper i Premier League og både Manchester United, Chelsea og Arsenal skal i aksjon. I Eliteserien skal det spilles seks kamper, mens det er sju kamper i OBOS-ligaen.  Det er også siste serierunde i Championship i England og her startet samtlige kamper kl 13.30. Det er også toppoppgjør i Toppserien mellom Vålerenga og LSK Kvinner. Samtidig er det en rekke kamper i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Og naturligvis er det fotball i både Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga og Allsvenskan.

NB! 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Odd - Strømsgodset H 1,65 (spillestopp kl 17.55)


Odd gjorde en solid bortekamp mot Vålerenga mandag kveld, men to minutter på overtid scoret Aron Dønnum for hjemmelaget og sørget for 1-0. Det var Odds første tap i Eliteserien denne sesongen. Ligger på 2. plass med ti poeng og samtlige tre hjemmekamper i Skien er vunnet. Fredrik Nordkvelle har ikke vært med i de siste seriekampene og er også høyst usikker til søndagens hjemmekamp.

Etter den litt heldige 3-2 seieren hjemme mot Haugesund i seriepremieren, har det vært dårlig med oppturer for Godset. Fikk riktignok med seg ett poeng fra Bergen i den andre serierunden, men det var ikke ett fortjent poeng. Deretter hjemmetap for Mjøndalen med 2-3 og nest sist 0-0 borte mot et meget svakt Rosenborg-lag. I tillegg er det bråk rundt Marcus Pedersen for tiden og det hjelper heller ikke på situasjonen. Godset hadde svake 2-6-7 på bortebane forrige sesong og selv om de ikke har tapt på sine to første bortekamper denne sesongen, er trenden for Godset negativ for tiden. BP har ellers ingen nye skader eller karantener å ta hensyn til.

8-2-0 på de ti siste tilsvarende i Skien. Formsterke og solide Odd skal ha et veldig bra bud på alle poengene også denne gang og 1,65 på hjemmeseier er akseptabel odds og spilles. Det er dog i laveste laget til å forsvare et singelspill, så vi kombinerer med en annen hjemmeseier fra Eliteserien.

Kristiansund - Tromsø H 1,80 (spillestopp kl 17.55) 
Kristiansund er ett av fire lag som har spilt seks kamper og fire av dem er spilt på bortebane. Der hadde laget tapt sine tre første (0-2 mot Viking i seriepremieren), (1-2 mot Brann og 0-2 mot Odd), før laget slo til med 3-2 seier mot Strømsgodset på Marienlyst sist søndag. Hjemme på Kristiansund stadion burde laget stått med full pott. Overbevisende 2-0 seier mot Vålerenga i den første hjemmekampen, men fikk ikke hull på Ranheim i den siste hjemmekampen og måtte nøye seg med 0-0. Kristiansund har ingen nye skader eller karantener.

Tromsø innledet sesongen med å snu 0-1 til 2-1 seier borte mot Ranheim, men siden den gang har Valakaris menn kun tatt ett poeng på de fire neste seriekampene. Det poenget kom borte mot Mjøndalen i forrige bortekamp. Gjorde en spillemessig bra kap hjemme mot Brann, men Tromsø sliter med å skape sjanser. Svake 4-1-10 på bortebane forrige sesong. Runar Espejord var endelig tilbake mot Brann og fikk de siste 25 minuttene da. Han kan være aktuell for startplass søndag.

4-1 og 5-1 til Kristiansund i de to foregående sesongene og Tromsø får det ikke lett på Kristiansund stadion denne gangen heller.1,80 på hjemmeseier er helt grei odds og vi kombinerer seier til Kristiansund med seier til Odd og får 2,97 i totalodds på denne favorittdobbelen i Eliteserien.

Klikk her for å levere dette spillet